Soud o dceru Rozárku: Na*er si, vzkazuje Agáta Soukupovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Soud o dceru Rozárku: Na*er si, vzkazuje Agáta Soukupovi

Agáta už nechce být spojována se Soukupem.
Agáta už nechce být spojována se Soukupem. (archiv Blesku)

Chtěla zachovat dekórum a otci své dcery se nevyjadřovat negativně, jenže už jí přetekly nervy. Spor Agáty Hanychové (38) a Jaromíra Soukupa (54) nabral nebývalých obrátek... 

Zatímco prvotní Agátino vyjádření k rozchodu bylo ověnčeno slovy plnými díků Jaromírovi, konkrétně za krásný rok a půl společného života, teď je všechno jinak. Agáta na Soukupovi nenechá nit suchou a svůj ztroskotalý vztah považuje za velký omyl.

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence?

Video se připravuje ...

Dusno mezi bývalými partnery je cítit na sto honů. Nedávno například Soukup zakázal Agátě ukazovat dceru na Instagramu, ta však záhy provokativně publikovala fotku Rozárky, které pomocí aplikace nasadila brýle, a připsala k ní: „S brýlemi je to v poho“. Příspěvek navíc korunovala písní Fuck you od Lily Allen, ve volném překladu na*er si. 

Soukup a Hanychová by za sebou už měli mít i soud, který upravil styky s dcerou. Agáta chtěla Rozárku původně do své výlučné péče, jak informovalo eXtra.cz, krátce po rozchodu podala inluencerka soudu návrh na předběžné opatření. Někdejší partneři nakonec přistoupili k dohodě, podle které  by měl údajně Soukup moci vídat dceru asi třikrát týdně.

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.