Útok Soukupa na Agátu: Přes Krainovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Útok Soukupa na Agátu: Přes Krainovou!

Jaromír Soukup veřejně podpořil Simonu Krainovou, sokyni Agáty Hanychové.
Jaromír Soukup veřejně podpořil Simonu Krainovou, sokyni Agáty Hanychové.  (Instagram, TV Barrandov)

To si Jaromír Soukup (54) za rámeček nedá! Už tak nebyly vztahy ředitele TV Barrandov s bývalkou Agátou Hanychovou (38) nejlepší, teď ale Soukup do rozjitřených ran jen přisypal sůl. Veřejně totiž vychvaluje Agátinu dlouholetou sokyni Simonu Krainovou (50).

Od chvíle, kdy si modelka Simona Krainová založila účet na hanbaté (a placené) platformě Only Fans, začaly vody v českém showbyznysu vřít. Příležitost rýpnout si do sokyně využila kromě dalších celebrit i Agáta Hanychová (38). Krainovou nešetřila, veřejně její působení na erotické platformě zkritizovala, a dokonce vytáhla skutečnost, že Krainová má dokončenou jen základní školu. Její slova zvedla ze židle Simonina manžela Karla Vágnera ml. (47), který pro změnu veřejně zpražil Agátu. Označil ji za sběratelku milenců a tatínků svých dětí a podotkl, že se za posledních dvacet let nikam neposunula.

Olej do ohně mezi známé sokyně pak přilil i Agátin bývalý partner. K překvapení všech se nezastal matky své dcery Rozárky (5 měsíců), ale Simony. „Je jí padesát, Simona vypadá bezvadně, tak si chce ještě užít obdiv mužské populace, a ještě k tomu z toho má slušný prachy. Vypadá to, že Simona ze svý nahoty začíná dělat velký byznys, ale proti tomu nic. Nám chlapům se to samozřejmě líbí,“ pochválil Krainovou Soukup ve svém pořadu VIP svět na TV Barrandov. Vypadá to, že vztahy mezi ním a Hanychovou se teď zrovna nenesou v přátelském duchu.

SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli

Video se připravuje ...
Život jde dál

Ačkoliv v domácnosti Agáty Hanychové není po rozpadu vztahu se Soukupem nejveseleji, štěstí dětí je pro modelku na prvním místě. Trojnásobná máma tak na chvíli odhodila všechny starosti a uspořádala ve středu své dceři Mie, kterou má s hercem Jakubem Prachařem (40), velkolepou oslavu 6. narozenin v Barbie stylu. Na oslavu dorazila dokonce i Agátina kamarádka Dominika Mesárošová (37) se synem Eliánem (4) a zpěvák Jan Bendig (29), který na zahradě dětem uspořádal soukromý koncert!

Rozesmátá Krainová na Miss: Mám větší srdce nebo prsa?

Video se připravuje ...

Tímhle to začalo

První velký spor měla Hanychová s Krainovou kvůli hokejistovi Jiřímu Hudlerovi (39), se kterým obě randily.



Přečtěte si
ELLA Průšová
15. 9. 2023 • 13:56

Staré báby nejsou tak sprosté ani tak hnusné! To jste opravdu přehnal, velebit takovou matraci! Krainovou.

Uživatel_5584341
15. 9. 2023 • 11:38

Opr. Krainová

Uživatel_5584341
15. 9. 2023 • 11:38

Ta Krajnová je fakt už hnusná stará bába.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.