Vágner od Krainové se pustil do Agáty: STUDENÁ SPRCHA OD ŽILKOVÉ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vágner od Krainové se pustil do Agáty: STUDENÁ SPRCHA OD ŽILKOVÉ

Vágner se opřel do Hanychové.
Vágner se opřel do Hanychové. (archiv Blesku)

Nevydařené vztahy evidentně přitahují pozornost a leckdo má potřebu se k celé záležitosti vyjadřovat i mezi známými tvářemi. Manžel Simony Krainové (50) patrně doma převzal štafetu v rýpání do Agáty, to však neměl dělat. Od Veroniky Žilkové (61) dostal pořádně za uši...

„Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál,“ vyjádřila se k nepovedenému vztahu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54) Agáta. Namísto klidu se však dočkala nepříjemného zhodnocení ze strany jedněch z největších rivalů v populárním rybníčku. 

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...

„Rád bych ještě zareagoval na tu kauzičku, která nás tu provází. Na můj vkus už je to fakt přes čáru. Rád bych se vyjádřil k paní Hanychové, nebo Issové, Prachařové, nebo jak si tento týden říká,” vyjádřil se Vágner na sítích a dodal: „Lidé jako Agáta nemají právo se k čemukoliv vyjadřovat, protože ve svém životě neudělali nic, na co by mohli být pyšní. Vyhrála maximálně kategorii nejvyššího počtu tatínků a partnerů.”

Zatímco Hanychová uštěpačné poznámky s grácií přešla, máma Veronika Žilková Vágnerovi pořádně vyčinila a připomněla mu, že by si měl zamést zejména před vlastním prahem. „Když Karel Vágner st. má šest dětí a čtyři manželky je borec? Asi v očích K. Vágnera ml. ano," cituje herečku eXtra.cz. “Když zůstane ta žena opuštěná, tak jí to patří a může si za to sama? Karla Vágnera st. mám moc ráda, je to spolužák mé sestry, ale jeho syn, než začne plivat po mé dceři, by se měl rozhlédnout po své rodině a asi by si měl vzpomenout, jak bylo jeho mámě, když se jí rozpadl vztah," přisadila si...

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.