Moderátor Petr Vágner mezi členy jednotky URNA: Střelba ostrými náboji | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vágner mezi členy jednotky URNA: Střelba ostrými

Petr Vágner byl od profesionálů k nerozeznání.
Petr Vágner byl od profesionálů k nerozeznání. (Foto FTV Prima)

Členy zásahové jednotky URNA se na jeden den stali moderátor Petr Vágner (45) a jeho kolegyně z ranního vysílání CNN Prima News Markéta Křivánková (35). Proběhla nejen střelba ostrými náboji, ale i nedobrovolná koupel v ledové vodě!

Pro běžné lidi je za normálních okolností nemožné se mezi elitní jednotku dostat. Slovo nemožné ovšem moderátor Nového dne nezná. „S policejním útvarem URNA jsem měl možnost trénovat už podruhé. Asi nejtěžší pro mě bylo běžet a střílet ze samopalu na terč, následně zbraň v běhu vyměnit za pistoli a pokračovat ve střelbě na terč dále,“ přiznal Vágner, který jako držitel zbrojního průkazu cvičil celou dobu s ostrými náboji. „Kdyby kluci měli jedno místo v URNA volné, asi bych se nenechal přemlouvat!“ má Vágner jasno.

Rozvedený Petr Vágner s partnerkou Silvií: Chystají se spolu na závody!

Video se připravuje ...

Spolu s ním se tréninkového dne zúčastnila i vedoucí vydání Nového dne. Pro Markétu to byla velká premiéra. V URNA je totiž zvykem pokřtít nováčky hozením do ledové vody. „Po skončení výcviku jsem zalezla do služebního auta v domnění, že pojedeme domů. Přezula jsem si boty a vzala si těžkou koženou bundu. V ten moment vpadli zakuklenci do auta, sebrali mě a nesli, za mého křiku a hysterie, k vodní nádrži,“ popsala Křivánková okamžiky před křtem v ledové vodě.

Rey Koranteng: Mám rád aktivní dovolenou, opalovat se nepotřebuji

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.