Vaňková otevřeně o dětech: Je to citlivější... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vaňková otevřeně o dětech: Je to citlivější...

Šárka Vaňková a Petr Vondráček
Šárka Vaňková a Petr Vondráček (Foto Martin Hykl)

Zpěvačka Šárka Vaňková (36) aktuálně tvoří pár s moderátorem Petrem Vondráčkem (47). Ten má z předchozího vztahu dceru Annu (14), ale Šárka zatím své vlastní děti nemá. Plánuje je?

Zpěvačka vztah s moderátorem delší dobu tajila. Teď už ale není pochyb o tom, že to mezi nimi jiskří. Jak by vztah s Petrem popsala? „Ojedinělý. Ve všech směrech. Jako kamarád, parťák, kolega, otec, syn… To nejde popsat. Neumím být víc sdílná, omlouvám se, ale každá žena ví, jaké to je, když je toho tolik, že to nejde ani říct. To se pouze cítí,“ svěřila se kráska pro Blesk pro ženy.

Vaňková zpívá Bartošovou: Jede s ní na turné!

Video se připravuje ...

Krásný vztah má i s jeho milovanou dcerou, vychválila ji až do nebes.  „Můžu vám říct, že ji mám moc ráda, že je skvělá a že je to jedna z mála slečen, které se v dnešní době a v citlivém věku umí chovat,“ pronesla Šárka.

A co její vlastní potomstvo? „V mém věku už na toto téma nebudu odpovídat. Je mi 36 a každá čtenářka asi ví, kdy zhruba biologické hodiny tikají. Čím jsem starší, tím je to citlivější, proti přírodě ale asi nikdy nepůjdu. Já říkám, že vše je tak, jak má být, a tak to i beru. Co přinese čas, to je ve hvězdách,“  vysvětlila Vaňková.

Šárka Vaňková: Co prozradila o vztahu s Petrem Vondráčkem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Iveta Novotná
25. 12. 2023 • 17:30

Jakási AHel píše- mýt miminko, ona ho bude umývat? Paní, naučte se pravopis, píše se mít něco, ve smyslu vlastnit. Ach jo, ti pisatelé neumějí pravopis, ostuda!!!

AHel
25. 12. 2023 • 17:07

Držím jim palec, nevidím problém mýt mimčo, prvorodičky některé jsou téměř padesátnice. Já bych to nevzdávala, život bez dítěte není plnohodnotný, pokud patři mezi ženy, které chtějí být maminkami.

Michelin
25. 12. 2023 • 08:23

Tu už ujel vlak a nejsou lidi ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.