Tragédie »tchána od Slováčka« Pavla Vondry (†54): Zabil se sám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Tragédie »tchána od Slováčka« Pavla Vondry (†54): Zabil se sám!

V dabingovém studiu byl Pavel jako doma.
V dabingovém studiu byl Pavel jako doma. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

 Na Nový rok si sáhl na život! Smrt dabéra Pavla Vondry (†54) byla dosud obestřena tajemstvím. Nikdo z jeho blízkých, ať v rodině či mezi kolegy, nemůže pochopit, co ho k tomu vedlo.

Hlas Hugha Granta (63) či Toma Cruise (61) a také tchán René Slováčkové (46), dcery Felixe Slováčka (80) z prvního manželství, už zřejmě nemohl dál. Zvolil na Nový rok dobrovolně odchod z tohoto světa. „Bylo to nejspíš chvilkové zoufalé rozhodnutí,“ svěřil deníku Aha! zdroj blízký rodině zesnulého. Pavel měl totiž veselou povahu, rád lidi i sebe bavil.

Felix Slováček: Společné Vánoce s Dádou i dcerou! Budeme se tvářit, že máme štěstí

Video se připravuje ...

Kolegové v šoku

„Pavlíku, nemůžeme tomu uvěřit! V naší branži jsi patřil ke vzácným výjimkám. Byl jsi tak moc hodnej kluk a kamarád,“ posteskl si na sociální síti dabér Michal Jagelka (46). Truchlí také Jaroslava Obermaierová (77), která se s Vondrou často setkávala v dabingových studiích. „Je to moc smutné, nemůžu to pochopit, takový mladý člověk,“ řekla Aha! představitelka Vilmy Nyklové z nekonečného seriálu Ulice. Poslední rozloučení Největší rána je to pochopitelně pro rodinu, tedy vdovu Šárku Vondrovou (56), jejího syna Filipa Brázdu a nejbližší přátele. „Je strašné, co se stalo. Ve snu by mě nenapadlo, že Pavel zemře. Vždyť byl ve srovnání se mnou velmi mladý,“ povzdechl si Slováček. Poslední rozloučení se zesnulým Pavlem Vondrou se koná v pátek 12. ledna ve 13:15 v motolském krematoriu.

Felix Slováček o Karlu Svobodovi: Vždycky jsme se těšili, až přinese novo pecku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.