Kruté zúčtování u Vondráčkové: Obličej a srdce vyválené v hlíně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kruté zúčtování u Vondráčkové: Obličej a srdce vyválené v hlíně

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Zpívající herečka  zrekapitulovala dosavadní milostný život. A i přesto, že konkrétně nejmenovala žádného z partnerů, fanouškům Lucie Vondráčkové (43) musí být vše nad slunce jasné!

„Víte, co - moje první velká láska byl herec, bohém. A jak jsem žila v prostředí divadel, viděla jsem, že jsou takoví všichni. Někdy přijdu, někdy ne, vyjde to, nevyjde. Je s nimi děsná sranda, jsou skvělí, inspirující a zábavní, ale já hledala někoho, kdo je alespoň trošku podobný mně," připomíná zpěvačka a jedním dechem upřesňuje svého ideála: „V tom, že nechodí pozdě, že se na něj můžu spolehnout, že když řekne, že někde bude, tak tam bude. To jsou věci, co se mi na mužích vždycky líbily. Když jejich slovo platí. A také když na sobě tvrdě pracují, mají nějaký cíl a budují k němu cestu."

Lucie Vondráčková: Co řekla o mladším příteli? Odříkaného chleba...

Video se připravuje ...

„Víte, někde jsem slyšela, že první láska je taková, že vlastně ani nevíte, co se děje, učíte se v tom chodit. Druhá je ta, co vás to naučí, protože vám vyválí obličej i srdce v hlíně, ale i tak je to obrovská láska. A pak je ta třetí, která přijde, když ji vůbec nečekáte a nehledáte, ale také by to s ní už mělo skončit a být to ono. Tak uvidíme, jak to se mnou dopadne. Protože já nikdy nehledala, byla jsem zvyklá být sama, nikoho jsem moc ke štěstí nepotřebovala. A pokud vám někdo v takovém rozpoložení zkříží cestu, je to fajn," zafilozofovala si Lucie Vondráčková na webu Proženy.cz.

Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
23. 1. 2024 • 16:50

fany22 : Snad se mi jen zdá, že ten seznam jmen není kompletní ? Možná si ona už ani všechno nepamatuje za ta léta, pokud si nedělala nějaký záznam použitých položek.. Srandovní divadélko se předvádí v současnosti se Zdeňkem, strážcem jejího bydla a společníkem na veřejnosti. Vhodné hlavně pro nenáročné fanoušky. kteří jí všechno radostně spolknou...

fany22
21. 1. 2024 • 10:57

Takže potvrdila, že Verner byl jen figurkou, když se chtěla bohatě provdat, Ujfaluši, za kterým lítala do Španělska, totéž, Hádek jen na fyzično, Vojnar jen divadlo?

lekno
20. 1. 2024 • 10:56

Jaroslav Vašíček : Nejsem soudružka.. Nikdy jsem nebyla komunistka, až vás tohle zajímá. A podobně jako vy mám ráda Mireille Mathieu - hvězdu, co na tuto planetu asi omylem spadla a září, zpívá jako anděl. Alespoň v něčem se shodneme..

lekno
20. 1. 2024 • 10:53

Jaroslav Vašíček : Stačí.. No snad nebyl důvod až tak vybuchnout. Vždyť jsem nenapsala nic urážející ohledně LV. Když si myslím, že je těžko uvěřit jejím slovům o tom, že „ona nikdy nehledala, nikoho moc ke štěstí nepotřebovala“, to přece není urážka. Hlavně, když člověk zná její veřejný život i milence, její projevy, outfit.. Tŕeba, jak kdysi lítala za ženatým Tomášem Ujf.. Čtenář není povinen věřit každému jejímu slovu. Nemá to přikázáno zákonem, že.. Vždyť ona tady v bulváru zkritizovala v tom článku svého bývalého - herce, když naznačila, že jsi nestál za slovem, chodil pozdě, nemohla se na něj spolehnout.. Myslím, že to jsou věci, které by si slušně vychovaná žena mohla nechat diskrétně pro sebe a neroztrubovat něco takového o svém bývalém partnerovi do bulváru.. Můžete popřemýšlet, kdo tady koho vlastně pošpinil, kdo skutečně byl ten, co kydal. Já jsem jen nastavila zrcadlo této pěnici.

Jaroslav Vašíček
19. 1. 2024 • 21:19

Omlouvám se za to tykání.Podle vašeho slovníku jsem se domníval,že jste soudruh,nebo soudržka?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.