Vondráčková terčem nenávisti! Luci, už tě mám plné zuby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondráčková terčem nenávisti! Luci, už tě mám plné zuby

Lucie Vondráčková v seriálu Ulice
Lucie Vondráčková v seriálu Ulice (TV Nova)

S tímhle zřejmě nepočítala! Lucie Vondráčková (43) je od podzimu novou posilou populárního seriálu Ulice. Její role ale nepotěšila všechny fanoušky. Někteří jí dokonce píší nenávistné vzkazy!

Zpěvačka a herečka totiž ztvárňuje učitelku Soňu Čechovou, ze které se vyklubala zákeřná kariéristka. Přesto, že seriálový děj pravidelně okořeňuje, někteří fanoušci ji nemohou vystát. Herečka se o některé ze zpráv podělila na Instagramu. „Luci, co jsi to za potvoru. Už tě mám plné zuby, co si vlastně o sobě myslíš? Na každého jednou dojde. Radši se drž toho, co ti jde nejlíp, a to je zpívání,“ nebere si servítky naštvaný fanoušek. „Po tom, co vás vidím v Ulici, nemám chuť jít na vás do divadla. Naživo vás vidět nemusím,“ přidává se další.

Lucie Vondráčková o začátku školního roku

Video se připravuje ...

Některé diváky vytáčí dokonce natolik, že volají po jejím odchodu ze seriálu. „Soňu pryč z Ulice!“ žádají důrazně. „Vidím Soňu a je mi zle. Mám okamžitě chuť vyhodit televizi z okna. Asi přestanu na Ulici koukat,“ přizvukuje další divák. Jako by si ani neuvědomovali, že jde jen o hranou roli. Lucka je přitom z role v Ulici nadšená, sama totiž toužila stát se učitelkou.

Našla i zastání

Naštěstí se najdou i diváci, kteří se jí zastávají a nechápou vlnu nenávisti, která se kvůli roli Soni strhla. „Klobouk dolů! Perfektně odvedená práce, jste skvělá. V dnešní době jediná realistická postava,“ nešetří chválou jedna z fanynek. „Perfektně to hrajete. Zamotejte děj co nejvíc, ať se máme na co koukat.“

Týden plný tropů a nebezpečných bouřek! Politici na prázdninách. A novinky v Ulici.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
1. 2. 2024 • 12:16

stařec...konečně dostala ,,Lucinka" roli přímo na tělo,kde může hrát sama sebe !!

stařec
28. 1. 2024 • 10:46

Ani herečka,ani zpěvačka,jen pipina co žije ze slavného jména !!!!

lekno
26. 1. 2024 • 18:40

Nikdo zde neskuhrá.. Diskuse je určena pro názory lidí, tak se zde vyjadřují k článku nebo k diskutujícím.. Já ten seriál moc nesleduji, nemám na tohle čas a nepotřebuji se pravidelně dívat na LV. No zaujal mě názor od diskutujícího - Pavel Homolka : cit.: „Pokud je na hercovo pojetí role velký ohlas, je jedno zda negativní nebo pozitivní, pak je vidět, že tu figuru hraje dobře.“
Když je tedy například fanny22 nevolno z hraní LV v Ulici a raději si přetáčí děj dál, aby její postavu obešla – znamená to podle Pavla Homolky, že LV hraje svoji figuru dobře ! Tenhle názor mě pobavil. Obávám se, že se s ním neztotožním. Divák totiž nemusí vnímat herecký projev LV jako dobrý až úžasný výkon, když ho ten její projev vytáčí, je mu z něho špatně. Podle mě, byl by asi trochu mimo, kdyby něco, co mu nedělá dobře na zdraví a pohodu – považoval za dobré, nebo úžasné. Pokud některým divákům herecký projev LV v postavě Soni v Ulici jde na nervy, mohou fakt už jen přepnout, nebo vypnout TV. Nakonec, diváci nerozhodují, kdo tam bude hrát. Seriál Ulice a LV v něm kvúli nějaké kritice lidí neskončí v šuplíku, jako skončila Eliška s Damiánem hned na začátku. Kdepak.. Myslím, že Ulice bude v TV ještě hodně dlouho i kdyby měla v reálu minimální sledovanost.

carlae
26. 1. 2024 • 11:26

Šmárjá co skuhráte? Když se na tu otřesnou slátaninu dokážete koukat tak "trpte": Nebo si vážně myslíte, že takhle se žije ... uf dobře Vámn tak

Pavel Homolka
25. 1. 2024 • 16:23

Pokud je ne hercovo pojetí role velký ohlas, je jedno zda negativní nebo pozitivní, pak je vidět, že tu figuru hraje dobře. Pokud hraje Lucka mrchu a svým pojetím té figury diváky vytáčí, pak je to úžasný výkon. Bohužel je mezi námi stále ještě dost pologramotů, kteří směšují vlastnosti a projevy filmové, seriálové nebo divadelní postavy s jejím představitelem nebo představitelkou, to je jen projev nedostatečné inteligence. Herec nebo herečka hraje postavu tak jak mu to předepisuje scénář a autor inscenace. Nehraje sebe. Pokud se některým divákům postava Soni nelíbí pak mají dvě možnosti - buď apelovat na autora nebo autory seriálu aby jednání postavy zjemnili a přizpůsobili se požadavkům diváků, ale riskují, že se ze seriálu stane mdlá limonáda, nebo, každá televize má, mimo jiné dvě užitečná tlačítka. Prvním lze přepnout na jiný program, druhým lze televizor vypnout. Představa, že dosáhnu změny v ději seriálu tím, že budu nadávat dobře hrající herečce je jen výrazem slabomyslnosti autorů, těch nenávistných vzkazů. Lucko nedejte se jimi otrávit ani odradit. Předepisuje-li vám scénář aby jste hrála mrchu, hrajte mrchu, protože jí, jak vidno, hrajete skvěle. Držím palce, vlastně pěsti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.