Tohle ještě Vondráčková nezažila! Takže trochu šok, přiznává | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tohle ještě Vondráčková nezažila! Takže trochu šok, přiznává

Lucie Vondráčková na premiéře muzikálu Zapomeňte na Shakespeara se svým partnerem Zdeňkem Polívkou.
Lucie Vondráčková na premiéře muzikálu Zapomeňte na Shakespeara se svým partnerem Zdeňkem Polívkou. (profimedia.cz)

„Vypadá to, že Soňa plní svůj účel a míchá kartami v seriálu i emocemi u diváků. Je to prostě dobře napsaná mrcha. Myslím, že se hodně diváků s nějakou takovou Soňou v životě nebo v práci setkalo, a proto vědí, jaké hrozí nebezpečí," říká Lucie Vondráčková (43), pro kterou jde o vůbec první negativní postavu před kamerou v celé její dosavadní kariéře!

„Soňa je můj naprostý opak a možná proto se mi tak mimořádně dobře hraje. Já nejsem konfliktní, ona naopak konflikty vyvolává, já jsem někdy až příliš tolerantní, ona naopak neuznává jinou než svou pravdu – prostě masakr ženská," rezolutně prohlašuje zpívající herečka, na kterou se na sociálních sítích kvůli její roli nenávistně nadává. Setkala se už osobně s výtkami nespokojeného diváka?

Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla?

Video se připravuje ...

„Ne, to ne. Možná je to tím, že mě Soňa nezastihla jako začínající herečku, která se svou rolí bude navždy spojována. Je to prostě jedna z mých rolí. I když ano, jde zároveň o moji první negativní postavu před kamerou, takže trochu šok pro diváky, kteří jsou zvyklí na mé pohádkové role nebo hodné holky. Ale i když Soňu diváci nesnášejí, berou to jako moji roli, ne jako můj odraz – což je fajn," domnívá se Lucie Vondráčková na webu iGlanc.cz.

Lucie Vondráčková: V nové pohádce je Trdlo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
8. 2. 2024 • 20:35

korytnackahela : Vy se divíte.. Ve vás se zřejmě nachází více osob, proto je nutné sám sobě si vykat. Jak praktické ! A hnusné komentáře že píše matka Plekyho ? Neplatí to spíš o vás ? Kydy, co zde furt omíláte ohledně ní – taková ubohost ! Opakujete se jako zaseklý gramofon pomalu v každé diskusi o LV. Trapné..

AliAlice
8. 2. 2024 • 09:18

rydlo..

korytnackahela
7. 2. 2024 • 22:28

Ale naopak! Lucie do ulice patří! Soňu hraje perfektně a tu nudu v seriálu trochu rozhýbala!

Musím Lucku jen chválit a taky ohlasy v okolí jsou bezvadné! Naopak teď všichni čekají na další díly.

Jen se divíme, že tu Plekyho mámu nepřestalo bavit psát ty hnusný komentáře. Zřejmě jí Lucka moc chybí a neumí ji odpustit, že se rozvedla s jejím synáčkem!!

fany22
7. 2. 2024 • 16:01

Kolikrát ještě? Pětkrát? Šestkrát? Dokud nám nenaboucháte do hlavy, že Lucie je ve skutečnosti úplně, úplně a naprosto jiná? Tak smůla. Lidi mají paměť. Role rafinované intrikánky je jí přesně napsána na tělo.
A ne, opravdu to není o tom, že “Soňa” vyvolává konflikty, a Lucinka ne, ta je prostě úplný beránek. To umělkyně fakt nepochopila.
Je to o falešnosti, podrazech, vypočítavosti. A tak se přesně předvedla. Prozradila. Takže ten její přihlouple dobrácký výraz, který předvádí na Prokopa, jí prostě nikdo nevěří. Zrovna tak, jako v realitě.

qwerta
7. 2. 2024 • 15:15

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.