Podpásovka pro Vondráčkovou: Plekanec s rodinou, to je jiný kafíčko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Podpásovka pro Vondráčkovou: Plekanec s rodinou, to je jiný kafíčko!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec (Instagram, Marek Pátek, archiv, Sport: M. Beránek)

Lucie Vondráčková (43) hraje svou postavu Soni Čechové v Ulici sakra dobře. Podařil se jí totiž přesvědčit okolí, že má stejný charakter jako zákeřná učitelka, kterou diváci tak nemůžou vystát. Pro herce je ale právě tento fakt tou největší odměnou...

„Panebože, vy jste úplně pok*rvila celou Ulici, tolik roků úspěšného seriálu. Co vím, plno lidí to kvůli vám přestalo sledovat. Ty krávo, už někam zalez, ty pedofilní stará rašple,“ píší jí "fanoušci" v komentářích. Jedna z divaček se dokonce neváhala pustit i do osobnějšího útoku. Plekanec s rodinou, to je jiný kafíčko. Ten je rád, že tě zavčas kopl do zadku.“ 

Ukázka z Ulice: Spory mezi Soňou a Magdou gradují

Video se připravuje ...

Jelikož je Vondráčková na nehezké komentáře zvyklá, s noblesou reagovala i na tento. „Pro zpěvačku asi blbý, ale pro herečku ideál. Kdo mě zná, tak ví, že jsem Sonin naprostý opak, a kdo ne, ať přijde na něco do divadla. Jiný recept neznám,“ řekla s úsměvem pro Super.cz.

Naštěstí většina fanoušků seriálu Ulice chápe, že se jedná pouze o roli a Lucii za její herecký výkon chválí. „Hrajete to skvěle, aspoň se tam něco děje. Všechna čest. Hrajete to super, ale Soňu bych někam nakopla,“ napsala herečce jedna z jejích sledujících. „Super role a hrajete to úžasně,“ přidala se další.

Farář přiznal ženu i dítě! Vondráčková čelí útokům kvůli roli a Fiala o penzích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
22. 2. 2024 • 17:34

Koryt­nacka­hela­...Von­dráč­kova dostala roli na tělo,a přesně jí to sedne....hraje sebe !!! A neberte si do své nevymáchané huby Plekancovu máti..tím. jenom ukazujete jaká jste ubožačka !

ELLA Průšová
7. 2. 2024 • 19:44

L. Lysová, no a tu vy máte!

pravlast
7. 2. 2024 • 11:32

Fakt nevím proč sem píšou svoje nápady ti,kdo myslí že za tím stojí TP s manželkou.Oni se neúčastní a nedělají žádná prohlášení,žijjí si svůj život a je to tak správně.

lekno
4. 2. 2024 • 16:25

Libuse Lysova : V souladu s právem na svobodný projev si mohou diskutující napsat i kritický názor na herecký či pěvecký výkon někoho. Měly by se držet pravidel diskuse, vyjádřit se v normě, bez hrubostí, bez vulgarismu. Tohle někteří ne vždy dodrží a proto jsou zde admini, aby řešili nevhodné příspěvky. Pokud se vám něco nelíbí ohledně příspěvků na LV v diskusích, můžete je kontaktovat a trochu se ty diskuse možná vyčistí. Třeba vás ta aktivita uklidní.. Ale že zde někdo nazval všechny kritiky LV, co ji kladně neocení - "ubožáky, kteří mají jít do zádele" - tahle hrubost vám nevadí. Zřejmě ji nepovažujete za urážku. Neútočí se na Lucinku, ta vulgarita je v pohodě, že..
Podle mě, každá kritika není urážkou. No pokud LV považuje úplně každé kritické slůvko na ni za její urážku, znamená, že asi nedokáže zpracovat v sobě tu kritiku rozumně-pozitivně. Absence sebereflexe. Ze žádné kritiky si nevezme ponaučení, které by jí do budoucna mohlo pomoci. Prostě chybí sebekritický pohled na sebe – což se obvykle stává těm, které v dětství v rodině moc hýčkali..

lekno
4. 2. 2024 • 16:07

ELLA Průšová : Existenci svědomí těžko u lidí nějak materiálně, technicky dokázat. Stroj na tohle asi není, že.. Ale člověk je i proto člověkem, že má svědomí. V jakém stavu ho má, je už jeho vizitka – „on“ nebo „off“, případně něco mezi tím ? Ohledně ní se mi zdá, že je tam nějaký problém s funkčností svědomí. Je tn můj osobní pocit z toho, co všechno o ní vím a jak ji vnímám. No možná se mýlím. Nejsem dědek vševědko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.