Vondráčkovou krach s Plekancem poučil: Dobrá rada, chcete-li se rozvést | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Vondráčkovou krach s Plekancem poučil: Dobrá rada, chcete-li se rozvést

Lucka se asi z těhotenství své sokyně neraduje
Lucka se asi z těhotenství své sokyně neraduje (archiv Blesk)

„Už jsem se naučila věci brát tak, jak přijdou. A když přijdou, je to fajn, když odejdou, asi to bylo z nějakého důvodu," nehledí zpět do minulosti očividně spokojená Lucie Vondráčková (44).

„Četla jsem dobrou radu: Pokud se chcete rozvést, tak to stihněte do čtyřiceti, pak ještě ten pracovní vlak chytnete. Je to rada pro ženy, muži můžou cokoli kdykoli. Takže ne že bych to plánovala, ale tak nějak mi to osud dal, že jsem to stihla. Než jsem se dostala zpátky do povědomí režisérů a divadel, trvalo to tři roky," okomentovala Lucie Vondráčková následky krachu manželství s Tomášem Plekancem (41).

Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla?

Video se připravuje ...

A zpívající herečka má ještě jednu radu na konec! „Že nikdy není pozdě. Nedávno jsem potkala Libuši Švormovou, ta se seznámila se svým mužem asi v padesáti letech. Prý tehdy už se vztahem nepočítala. A pořád jsou spolu. Koukala jsem na ně jako na zázrak," přiznala s dojetím pořadu Intimní zpovědi.

Rozvod Plekance a Vondráčkové je u konce. Rozdělí si miliony? A Uhlíř musel do Bohnic

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
23. 4. 2024 • 12:53

Vyplatil? Koupil si syny do střídavé péče a klid pro uráženou partnerku a dceru. Vyšlo ho to dost draho.

Dianthos
23. 4. 2024 • 05:51

Není pravda, že trvalo tři roky, než se dostala do povědomí režisérů. Nebyl nikdo, kdo by nevěděl, že se vrátila a hledá práci. Tři roky trvalo, než se jí odvážili obsadit do nějaké významnější role. Lidé jí měli plné zuby. A mnozí stále mají. Pro režiséry je to risk.

AHel
22. 4. 2024 • 14:37

Jsem nevěděla, že je taková kariéristka. No každý to má nějak hozené...kdyby neřešila dvojkolejnost jejich kariér tj. jeho hokejovou a její hereckou, tak je dál vdaná.... všechno mít člověk nemůže...

Michelin
22. 4. 2024 • 07:22

Vždyť ji krásně vyplatil ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.