Vondráčková září štěstím! Konečně domluva s Plekancem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondráčková září štěstím! Konečně domluva s Plekancem

Kdo bude se syny o Vánocích?
Kdo bude se syny o Vánocích? (Foto Aha! - Pavel Machan, Mária Rušinová, profimedia.cz)

U koho budou letos na svátky synové Lucie Vondráčkové (43) a Tomáše Plekance (41)? Kluci si podle dohody rodičů mohou sami říct, s kým chtějí u stromečku být!

„Kluci budou s námi doma. Dost se toho za ten rok změnilo. Jsou už velcí a říkají si sami, co chtějí. Je to pohoda a všem je fajn. Loni to byly Vánoce s horečkou, tak jediná naše nová tradice, na které lpím, je, ať jsou všichni zúčastnění zdraví," libuje si Lucie Vondráčková na Super.cz.

Vondráčková promluvila o potratu s Plekancem!

Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
10. 12. 2023 • 16:12

Přijde mi, že Tomáše táhne ona už taky do hudby, nejen do rozhovorů. Rekordérka je o čem a o kom ? Každému dojde, že si v ní LV stěžuje na několikaletý vztah s bývalým ex. „Život s ním jí nadělal vrásky, vzal kus času, sny.“.. To muselo být strašidelné, takové utrpení .. No děti, které vznikly i jeho přičiněním, tělo, které si následně vylepšovala z jeho peněz podobně, jako kvalitu svého života během vztahu i po rozvodu s ním – tohle už nevzpomene.. Bez něj by ty syny neměla. Bez něj by dnes nebyla ani mega-movitá paní se 2 domy a dalším majetkem. I tak se nestydí ještě i po letech v klipu dělat ze sebe domácí puťku, zapadlou prachem. Nevděčnost.. Vždyť měli placené domácí pomocnice ! Jídlo se donášelo, žádné poctivé vaření ! Pravidelné lety na Kubu, bez manžela. Vše platil on.. A co způsobila madam jemu - jak zničila jeho sny, jaké zklamání byla ona pro něj ? To ji asi vúbec nezajímá.. No a současný domácí strážce, společník na veřejnosti - bijec Zdeňek mi nepřipadá jako její intimní partner. Spíš - divadlo..

lekno
10. 12. 2023 • 16:04

damaiante Bedi : Považujete zřejmě tu rozvedenou paní za nedúvěryhodnou – váš názor, na který máte právo.. Také myslím, že dúvěřovat jí není moc moudré a je tam riziko, že se to pak později může otočit proti vám. Jasně vidět třeba na příkladu toho jejich manželství..

fany22
10. 12. 2023 • 10:45

Plekancova maminka byla šťastná, že má syn konečně normální ženu. Tak pořád neunavujte s těmi pošahanými konspiracemi.
Navíc už ani nežije.

ostravacka
9. 12. 2023 • 10:15

Kde se Vás všech bere ta zloba, podívejte se do sebe a pak suďte

korytnackahela
9. 12. 2023 • 09:51

Kdo sem pořád píše ty nenávistný bláboly? Vypadá to, že Plekancovu máti ten rozvod pořád nepřebolel!!??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.