Vondráčková o dětech s Plekancem! TVRDÝ ZÁKAZ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková o dětech s Plekancem! ZÁKAZ STYKU

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Zatímco rozvod zpěvačky Lucie Vondráčkové (43) a Tomáše Plekance (40) provázel mediální šrumec, soukromí s novým partnerem, Zdeňkem Polívkou (24), si pečlivě hlídá. A ještě více úzkostlivá je v otázce dětí. Ty se snaží před velkým světem co nejvíce uchránit.  

Lucie Vondráčková je dvojnásobnou maminkou, s bývalým manželem, Tomášem Plekancem, má syny Matyáše a Adama. Kluci ji ale na společenské události téměř nikdy nedoprovázejí.

Hynek Čermák a Lucie Vondráčková: Co je svedlo dohromady?

Video se připravuje ...

„Často se mě ptají, jestli je vezmu na nějakou akci. Premiéry filmu, křty knížek a nevím co ještě, kde jsou novináři. Neberu je tam,“ uvedla Vondráčková pro magazín Sedmička. „Až budou znát svou vlastní cestu, rozhodnou se sami, jestli chtějí, nebo nechtějí být vidět. Teď je čas učení a hledání toho, co je opravdu baví,“ dodala.

Stejně opatrná je zpěvačka i co se týče publikování fotek synů na sociálních sítích. Na pár starších snímcích je sice jde objevit, většinou jsou ale foceni zezadu, nebo alespoň z profilu, aby jim nebylo vidno do tváře. 

Lucie Vondráčková se pustila na tenký led! V legendární scénce nahradila Janžurku

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Dianthos
5. 5. 2023 • 10:03

Na to, aby se pletla do politiky, nemá IQ a dobrou reputaci. Jako ikonu by si jí rozumný politik nevybral.

Uživatel_1320707
24. 4. 2023 • 08:42

Jana Horká
U vás platí, ohledně mozkovny,kde nic není a i smrt nebere.

lekno
23. 4. 2023 • 23:02

pomahatachranit : No jo, to by den neskončil, kdyby vy jste se zde nezjevil.. Představte si, že mně se zase zdá, že vy jste magor od LV – kde se objeví v diskusi byť jen 1 slovo o ní, které není chvalozpěvem na její vzácnou bytost – tam se pravidelně objevujete vy, abyste takového diskutujícího pohřbili pod zem. Sledujete, co o ní vypisují lidi jako její hlídací pes - vždy připraven ! Jednu fenku si už pořídila do domu – můžete se přidat. Ať je vás více, bude vesele.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.