Trauma Vondráčkové na silnici: Už nikdy nebudu řídit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Trauma Vondráčkové na silnici: Už nikdy nebudu řídit!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:Robert Klejch)

Raději chodí pěšky! Lucie Vondráčková (43) se zařekla, že už nikdy neusedne za volant. Důvod? „Měla jsem několik bouraček,“ přiznala zpěvačka a dvojnásobná maminka. I když ani v jednom případě nebyla viníkem nehody, bere to jako znamení osudu.

Lucie je proslulá svou vášní pro chůzi, přitom je držitelkou řidičského průkazu a ještě v Kanadě, kde žila s exmanželem, hokejistou Tomášem Plekancem (40) a jejich syny Matyášem (11) a Adamem (7), aktivně řídila. „Řidičák jsem si udělala hned v osmnácti a hodně jsem řídila. Naposledy to bylo asi v Kanadě, po návratu domů jsem s tím sekla,“ svěřila deníku Aha! Vondráčková. „Měla jsem několik bouraček, ale ne mou vinou, a tak jsem si řekla, že asi někdo nahoře nechce, abych řídila, tak jsem přestala,“ zdůvodnila své životní rozhodnutí.

Lucie Vondráčková: Co řekla o mladším příteli? Odříkaného chleba...

Video se připravuje ...

Dlouhé procházky

Chůze jí nevadí, naopak relaxuje u toho a zároveň dělá něco pro sebe. „Je pravda, že hodně chodím pěšky. Synové už to nevydržel i a pořídili mi počítadlo kroků, denně nachodím okolo čtyřiceti tisíc, a to už i já cítím nohy!“ dodala Vondráčková se smíchem. „Chodíme na dlouhé procházky s fenkou Ditou, což je kříženec huskyho a vlčáka,“ potvrzuje zpěvaččina slova její přítel Zdeněk Polívka (24). „Lucka jde třeba i na dvě hodiny, což já vždycky úplně nedávám,“ prozradil v rozhovoru pro Óčko o 19 let mladší zápasník.

Lucie Vondráčková: Konečně řekla, za co nejvíc utrácí!

Video se připravuje ...

Poprvé spolu

Zpěvačka vedle mladého MMA bojovníka jen září. A nejenom to, dokonce poprvé v životě kývla na společné focení! „Bylo to poprvé v životě, co jsem se s partnerem společně fotila. Ale tohle je pro dobrou věc v rámci Oktagonu, takže jsem do toho šla s radostí,“ svěřila Aha! Vondráčková. I když jsou spolu velmi často, jednu domácnost ještě nesdílejí. „Zatím spolu nežijeme. Až to bude aktuální, tak se k tomu vyjádřím,“ prozradila Lucka na křtu klipu zpěváka Davida Peta.



Přečtěte si
fany22
25. 3. 2023 • 07:39

Nikdo nedal všanc veřejnosti ze svého soukromí tolik, jako tato Vondráčková. Právě proto, aby se o ní mluvilo, a v jejím případě taky, aby se očistila. A nikdo tolik nelhal.
A lidskou paměť obratem nevymažete jen proto, že se to zrovna hodí do krámu. Jinak nevím, proč by se vůbec mělo věčně psát o této paní, která opravdu není ničím mimořádná. Bez její tety a táty by o ní nikdo nevěděl.
A od Vás jsem nezaznamenala žádné usměrňování, když tady byly doslova pod každým článkem o Šafářové chorobně nenávistné komentáře např. od Balde­dash/T­esaře/­Tesa­řové/­Tesa­říka… a jiných.
Tak si ty svoje moudra strčte za klobouk.

ELLA Průšová
23. 3. 2023 • 20:48

ELLA Průšová
23. 3. 2023 • 17:55

5457..., vy už na sluníčko nechoďte, i když jen slabounce svítí! Co ona vlastně dělá, vařit neumí, auto řídit neumí, zpívat taky né, ani hrát, jen tahat peníze z chlapa, se kterým se měla, jak pra-se v žitě a svlékla by ho z poslední košile. kdyby se dal! Oni jsou celá rodina nějak pošahaný. Její táta dosud nerozchodil, že není zpěvák ani herec, on jen umí podávat žaloby na svoji sestru, ona je lepší a on to nikdy nerozdýchá! Helena je báječná, on je nikdo!

pea.p
23. 3. 2023 • 10:12

Mě spíš udivuje něco jiného. Místo toho aby člověk ocenil, že ti, co se na to necítí, za volant nelezou, tak dělá pravý opak a říká, že normální lidi umí řídit. Ono jak někteří řídí je vidět den co den na silnicích. A to jsou asi dle Vás ti normální-co to umí.
Já naopak oceňuju ty, co si jsou svých nedostatků jsou vědomi a nemají potřebu si něco dokazovat.

pea.p
23. 3. 2023 • 10:05

Jak jinak nazvat někoho, kdo potřebuje každý článek co se týká Vondáčkové komentovat a hlavně ji pořádně zkritizovat.
Neboj. Slušným lidem na úrovni netykám.
Že je někdo někomu nesympatický, tomu rozumím. Potřebu řešit cizí život už ale ne. Chápu, že jsou pavlačové drbny, co se nudí a potřebují řešit život druhých. Už jen délka původního příspěvku (výčet toho co Vondráčková dělá,­nedě­lá,ře­kla,ne­řekla atd) o tom svědčí. Tak snad se ti ulevilo a na nic si nezapomněla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.