Halina Pawlowská v šoku: CESTA HRŮZY NA DÁLNICI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Halina Pawlowská v šoku: CESTA HRŮZY NA DÁLNICI!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (TV Prima)

Doslova hororovou cestu autem zažila Halina Pawlowská (68). Spisovatelka se stala svědkyní vážné nehody, při které musel dokonce zasahovat vrtulník! Do toho bojovala s těžkou alergií.

Nejen její knihy, ale i celý život Haliny Pawlowské je plný dobrodružných a často děsivých historek. Jednu z nich zažila tento týden na dálnici.

Jako z akčního filmu

Obyčejná cesta autem se tak během pár sekund proměnila ve scénu jako vystřiženou z akčního filmu. „Na dálnici před námi se stala vážná nehoda,“ svěřila se oblíbená moderátorka na Instagramu. Byla natolik v šoku, že nehodu ani nefotila. Přímo před ní totiž havaroval motorkář a situace byla tak špatná, že na místě musel dokonce zasahovat vrtulník.

Zásah trval hodinu

Do konce záchranných prací zůstala Pawlowská uvězněna v autě. „Motorkáře zachraňovala helikoptéra, všechny akce trvaly hodinu,“ popsala chvíle, které nikdo nechce zažít. Hvězdu Banánových rybiček však životem neprovází jen drama, ale také humor. „A cestování je hrozné a krásné. Takže: Dokud můžeš, krovky zvedej, stáří ještě šanci nedej!“ oglosovala nakonec celou situaci Halina.

Halina Pawlowská upřímně o druhé svatbě: Žádosti o ruku odmítá! Proč?

Video se připravuje ...

Těžká alergie

Vážnou nehodou motorkáře a záchrannými akcemi ale Halinin hrůzný zážitek neskončil! „Venku bylo třicet sedm a já se svou alergií na rozdíly teplot jsem se chvěla v autě s klimatizací,“ završila příhodu Pawlowská.

Srážka s kamionem

Rozhodně to nebylo poprvé, co Halina Pawlowská prožila na vlastní kůži dopravní nehodu. Loni, když cestovala do Vídně se svou kamarádkou, se dokonce srazily s kamionem! „Tak ten za to může!“ připsala k fotce vozidla, které do nich vrazilo. „Přežily jsme, pořád se ale klepu...“ svěřila se tehdy jedna z nejúspěšnějších autorek.



Přečtěte si
Konvalina Jaroslav
22. 7. 2023 • 10:22

Takových nehod se stávají u nás tisíce , proč o tom psát, když je svědkem někdo známý. Asi nebylo o čem psát.

Eliška Janalíková
22. 7. 2023 • 08:32

Mýlíte se, nikdy si nestěžovala!Vy budete stará zapšklá osoba

Nada Panoskova
22. 7. 2023 • 08:15

Další co si stěžuje na důch­od,vžd­yt¨vy­dělá­vala nemalé peníze to nemyslela na stáří?To je Obrmaierová, Žilková,Krampol a jiní herci takoví chudáci,a pak se dozvíte jak kupují byty a jezdí po drahých destinacích ,že se nestydí o tom mluvit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.