Vražedný mikrospánek! Nárožný se podruhé narodil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vražedný mikrospánek! Nárožný se podruhé narodil

Petr Nárožný své auto radší svěřuje do rukou lepších řidičů.
Petr Nárožný své auto radší svěřuje do rukou lepších řidičů. (Showpix.cz)

„V sestavě v čele se Slávkem Šimkem, Luďkem Sobotou, Petrem Nárožným a dalšími skvělými umělci jsem se cítil báječně. Jezdili jsme na zájezdová představení a skoro každý den někde vystupovali. Jednou jsme jeli někam do východních Čech. Vyrazili jsme dopoledne, za volantem seděl Petr Nárožný, byl nádherný den, svítilo sluníčko, na silnici bylo prázdno a v autě jako vždycky legrace,“ zavzpomínal na počátek možné tragédie zpěvák Viktor Sodoma (78).

„Najednou koukáme, že se zničehonic řítíme mimo vozovku a proti nám zrovna jelo vozidlo. Jeho řidič se naštěstí zachoval duchapřítomně, věděl, že je zle, šlápl na brzdu a zastavil. Nebýt toho tak jsme se srazili a bůhví, jak by to s námi dopadlo,“ zavzpomínal Viktor Sodoma na den, kdy se podruhé narodil. „Byli jsme v šoku, vyděšení z toho, co se mohlo stát, ale Nárožný byl úplně v naprostém klidu. Říkáme mu, co dělal a on: „Co by se stalo, nic. Usnul jsem." Teď už se tomu můžeme smát, ale tehdy mohla kultura přijít o několik umělců najednou,“ šokuje dávnou příhodou Viktor Sodoma na webu Prima ženy.

Hospoda: Echtovní pivaři by u natáčení trpěli, Miloš Kopecký už nezvádl říct ani větu

Video se připravuje ...

Nárožný přiznal zdravotní problémy:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
20. 7. 2023 • 14:05

aktualita dne!!! jste trapní!!!

Wholds Wholds
19. 7. 2023 • 14:58

Earn income while simply working online. work from home whenever you want. just for maximum 5 hours a day you can make more than $600 per day online. From this I made $18,000 last month in my spare time.

Check info here=­======­======­=>>> rb.gy/pawpm

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.