Zpěvák Sodoma oslavil zlatou svatbu: Podruhé si dopřáli církevní obřad! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvák Sodoma oslavil zlatou svatbu: Podruhé si dopřáli církevní obřad!

Viktor Sodoma se pokoušel podnikat, ale nevyšlo to.
Viktor Sodoma se pokoušel podnikat, ale nevyšlo to. (Blesk - Martin Přibyl, archiv)

Jsou spolu půl století. Zpěvák Viktor Sodoma (74), kterého proslavil hit Papoušek kakadu, slavil s manželkou Evou zlatou svatbu. Ta první byla jen občanská, tak si nyní dopřáli církevní obřad.

Složili znovu manželský slib jako věřící před knězem v kostele v Neratově. Budou si dál věrni až do smrti. A jak to udělali, že spolu zůstali 50 let?

„Výhodou bylo, že jsme dělali všechno společně,“ svěřil Aha! Viktor. „Žena byla baletkou v hudební divadle v Karlíně, patřila tedy taky do showbyznysu, měla pochopení,“ dodal zpěvák. I když to v životě neměli jednoduché, například při povodních v roce 2002 přišli o majetek, nikdy si to nepřipouštěli a žili hlavně pro rodinu. Dohromady mají už 6 vnoučat.

„Je třeba tolerance a trpělivost, ale to ostatně při všem, co má mít smysl,“ říká Sodoma. Ještě vystupuje, Eva je nyní zastupitelkou v Roztokách, kde žijí. A když je čas, jdou spolu na golf.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.