To myslí Rolins vážně? Hnízdečko lásky na místě tragédie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

To myslí Rolins vážně? Hnízdečko lásky na místě tragédie

Dara Rolins a Pavel Nedvěd staví rovnou dva domy
Dara Rolins a Pavel Nedvěd staví rovnou dva domy (Instagram)

Dara Rolins (50) a Pavel Nedvěd (50) přistoupili k zásadnímu kroku, co nevidět se v lukrativní části Prahy začne stavět jejich nové sídlo. Pozemek je v současné době připravený k zahájení prací. Jediné, co je zarážející, že si Rolins buduje hnízdečko lásky na místě tragédie, při které utrpěl motocyklista Jindřich Rotrekl (†63) smrtelná zranění. 

Případ, kdy se Dara v roce 2010 ve svém voze střetla s motocyklistou, po 13 letech opět ožívá. Motocyklista vjel zpěvačce patrně do protisměru - alespoň tedy podle rekonstrukce nehody, oba se následně nešťastně potkali v nepřehledné zatáčce. Zatímco Rolins se nic nestalo, pro rodinu Rotreklových měla nehoda fatální důsledky - třiašedesátiletý řidič motocyklu po třech hodinách marného boje o život svým zraněním podlehl. 

Dara Rolins a milionové plány s Nedvědem! Kde všude staví domy?

Video se připravuje ...

Nehoda odstartovala vleklý soudní spor, který měl uznat zpěvačku vinou, po dlouhých líčeních ze síně odcházela s podmínečným trestem (následně byla amnestována) a tříletým zákazem řízení. O mnoho citelnější pak byla však psychická újma. 

Proto je trochu nepochopitelné, proč si Divokou Šárku, kde k nehodě došlo, vybrala jako místo ke šťastnému životu. „Tady v Čechách jsme pozemek vyčistili a ještě zvažujeme pár detailů, než začnem, takže uvidíme, kdy se začne,“ potvrdila Blesku zpěvačka, že nejde jen o investici, nicméně místo, které hodlá s partnerem obývat - alespoň část roku, staví s Nedvědem totiž ještě jeden dům u jezera Maggiore v Itálii, který podle jejích slov roste takřka každým dnem. 

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ema
22. 6. 2023 • 17:53

Má v sobě hóóódně empatie, že? Kdyby se to stalo v její rodině, budeme o tom číst pořád dokola, ale ona na místě neštěstí, které způsobila, ještě udělá bydlení. Blb..ka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.