Drama v hnízdečku lásky Rolins a Nedvěda: Čtyři mrtví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drama v hnízdečku lásky Rolins a Nedvěda: Čtyři mrtví

Dara a Pavel Nedvěd
Dara a Pavel Nedvěd (instagram.com)

Jezero Lago Maggiore a jeho přilehlé okolí mají pro slovenskou popovou divu, Daru Rolins (50), a bývalého krále Juventusu, Pavla Nedvěda (50), zvláštní moc. Místo si vybrali nejen pro svou velkolepou oslavu narozenin, ale i pro výstavbu sídla lásky. Jeho historie je však ověnčena tragédií...

Místo láká neuvěřitelnou atmosférou, ale dokáže být i nevyzpytatelné. Při jedné z oslav podobných té, kterou uspořádal jeden z nejoblíbenějších párů česko-slovenské scény, udeřil hurikán, který doslova spláchl pětadvacetičlenou posádku lodi. Čtyři lidé tragédii nepřežili. 

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...

Pachuť smrti, která jezero provází, ale Daru ani Pavla neděsí. Naopak se těší na to, že spolu konečně budou moci trávit každou chvíli, která se uvolní v náročném programu fotbalové legendy. „Pavel je mnohem víc fixovaný na Turín, na kancelář, do které jako viceprezident musí pěkně v kravatě od pondělka dokonce až do neděle, a potom ještě na zápasy. Má toho moc, takže kdybych to nebyla já, kdo si udělá prostor, neměli bychom šanci se vidět tak často,“ sdělila už dříve webu eXtra.cz Rolins

„Nevyčítám mu, že je v práci v sobotu, v neděli, do pěti, do šesti, že je neustále v pohybu a cestuje. Že ho nemám stále za zadkem – jako on nemá za zadkem mě," vysvětlila. 

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
2. 6. 2023 • 09:55

No já Dare tedy nezávidím. A spala jsem v pohodě.. Mně jen připadal směšný příspěvek od sk. V jedné větě, co dokázala tahle osoba vypustit ze sebe. Takový "talent" na "sprdnutí" lidí se vždy nevidí.. Jinak, mně se docela líbí některé písně Dariny, myslím ty starší tedy, co v minulosti nazpívala. Dobrý hlas..
A uznávám, že má super postavu, vypadá mladistvě. Jistě je to i pohybem - sportu zdar !

safinka59
2. 6. 2023 • 07:36

Lidi vzpamatujte se. Je neuvěřitelné, že zde hodnotíte kohokoliv zuby, nos... přece vám do toho nic není !
Dnes postupuje různé plastiky, estetické úpravy... implantáty zubů kdokoliv, vůbec nemusí být veřejně známá osobnost. Závist je nejhorší vlastnost !
Nefandím ani jednomu, ale Rolincové nejde upřít, že vypadá skvěle, její postava nemá konkurenci a hlavně, její šatníku nejde nic upřít.
A kvůli tomu nemám spát ?
😂😂😂

lekno
1. 6. 2023 • 21:30

Dara nenosí zubní protézu. Všechny zuby najednou jí nevypadnou.. S nosem nevím, jak jí funguje, ale ona přibírat asi nemá v plánu. O jejím vztahu s fotbalistou si myslím své, ale nechám si to už pro sebe.

sk
1. 6. 2023 • 14:11

Clovek sa aspon zasmeje kazdu chvilu jej vypadnu vsetky zuby naraz troske a ani gram pribrat inac jej odpadne nos

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.