Dara jako paní Nedvědová? Jde na tom vydělat balík | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dara jako paní Nedvědová? Jde na tom vydělat balík

Oba jsou stále více zamilovaní.
Oba jsou stále více zamilovaní. (Instagram)

Sázkové kanceláře už dávno nepočítají jen s peněžním vkladem na sportovní aktivity. Vsadit si dnes můžete třeba i na svatbu Dary Rolins (50) a Pavla Nedvěda (50). A můžete si dokonce přijít na pořádné peníze. 

Kurz na veselku jednoho z nejsledovanějších párů je štědrý. Jejich společné "ano" by bylo násobeno 3,5 krát. Pakliže by si tedy fanoušek vsadil 10 tisíc korun, po případné svatbě by mu sázkovka vyplatila částku 35 tisíc korun. 

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...

Kdo však Daru sleduje, ví, jak se k otázce manželství staví. „Takhle mi je dobře a občas mám strach, že když se věci až příliš vyšperkují, můžou se pokazit. Myslím, že určitá nejistota i v těch nejjistějších věcech má svoje kouzlo,“ vyjádřila se před časem pro Nový čas. Kurz na to, že pár bude žít i nadále na psí knížku, je 1, 21. Při stejném vkladu vynese 2 100 korun. 

Pravděpodobnost, že by Dara svoje rozhodnutí změnila, je mizivá. I přestože měla v minulosti vážný letitý vztah s Matějem Homolou nebo Patrikem Vrbovským, alias Rytmusem, prstýnek si navléknout nenechala. 

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.