Tvrdá hádka Rolins s partnerem: Měl by vyměnit psychiatra, běsní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tvrdá hádka Rolins s partnerem: Měl by vyměnit psychiatra, běsní

Dara Rolins a Tomi Popovič: Spor na ostří nože
Dara Rolins a Tomi Popovič: Spor na ostří nože (Blesk:David Kundrát, Martin Hykl)

Po velkolepém koncertě Dary Rolins (50) v pražské O2 aréně nenásledovaly jen ovace! Vystoupení mělo drsnou dohru! Pořádně se totiž do sebe pustili s hudebním partnerem Tomim Popovičem, se kterým proslavili hit Nebo peklo raj. 

Popovič se totiž cítil dotčený, že na koncertě nevystupoval. Dara píseň odzpívala s Tinou. „Kdyby popová celebrita oslavovala svoje kulaté výročí na scéně např. v USA, myslíte, že by jeden z nejznámějších songů její kariéry nezazněl na megaoslavě v takovém zpěváckém obsazení, v jakém se stal známým? Samozřejmě, nejsme v Americe, tak nemáme ani americké způsoby,“ vyjádřil se k věci podle deníku Blesk s tím, že Darě ke koncertu ale poblahopřál. 

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...

Jenže to si slovenská kráska nenechala líbit a do Popoviče se bez servítků opřela. „Já bych jeho dost nechutnou slohovou práci, kterou mi poslal, plnou výčitek a urážek, nazvala jinak, ale protože mě to u Tomiho vlastně vůbec nepřekvapilo, neřeším. Doporučila bych mu vyměnit psychiatra a dát se konečně do zenu. Nechápu, že může být tak talentovaný člověk tak nenávistný a dlouhodobě frustrovaný,“ plivala oheň. 

„Musím říct, že mě hysterická a urážlivá reakce Dary v médiích překvapila. Asi ji vytrhlo z permanentního zenového stavu, že jsem si dovolil konstatovat pravdivé skutečnosti o tom, že já jsem na její koncert pozvaný nebyl, ale moje hudba ano. Její urážlivé výmysly o psychiatrech a rodině komentovat radši nebudu,“ reagoval Popovič. 

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5625940
8. 2. 2023 • 11:55

Ať si jde raději sednout za katr. Stejně tam za vraždu cyklisty patří. Pavel

Jaromír Andrýsek
7. 2. 2023 • 11:54

Má již malinko přetočený tachometr. 🙄

Pavla Ryslova
6. 2. 2023 • 14:36

Už se perou,už se perou­,Veleb­nosti­....😆💪

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.