Dara před zlomovou událostí u hrobu táty: Vím, že by byl na mě pyšný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dara před zlomovou událostí u hrobu táty: Vím, že by byl na mě pyšný

Dara Rolins
Dara Rolins (Profimedia)

Zpěvačka Dara Rolins (50) má momentálně plné ruce práce. Už tuto sobotu se v pražské O2 aréně odehraje její životní koncert. I přes to si ale našla čas na to, aby se zastavila u hrobu svého milovaného tatínka Dušana (†68), který zemřel v roce 2016.

Rolins se svého koncertu už nemůže dočkat a chce, aby bylo všechno podle jejích představ. „Už jen týden mě dělí od mého největšího koncertu v pražské O2 aréně. Miluju to napětí, štěstí a mírnou nervozitu, ten mix všeho,“ svěřila se zpěvačka pro pluska.sk.

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...

Dara si neustále opakuje texty písní, trénuje choreografie spolu s tanečnicemi a spoustu dalších věcí. „A protože je velká část mého realizačního týmu v Bratislavě, trávím tu teď hodně času, ve studiu, na trénincích, na zkouškách kostýmů. Ani dnes tomu nebude jinak, ale ještě před tím jsem byla pozdravit mého tatínka. Vím, že by byl na mě pyšný,“ pronesla dojatě zpěvačka.

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.