Tvrdý pád na dno pro Daru Rolins: Nedvěd za katrem a terorista na svobodě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tvrdý pád na dno pro Rolins: Nedvěd za katrem a terorista na svobodě?

Dara a Pavel Nedvěd
Dara a Pavel Nedvěd (Instagram)

Je to sotva rok, co Dara Rolins (50) potkala muže svých snů a mohla by být konečně šťastná, to by jí ale nesměly v šachu držet okolnosti posledních měsíců. Stalker, který ji terorizuje už 3 roky, bude co nevidět na svobodě, zatímco jejímu princi, Pavlovi Nedvědovi (50), hrozí 8 let v base. 

Kariérní život jí strmě stoupá, v soukromí ale zažívá strach a svíravou nejistotu. Muže, který ji už léta obtěžuje, shledala policie nepříčetným. Ačkoli mu byla nařízena tříměsíční léčba, brzy bude z nápravného zařízení venku. A její zachránce, který proti muži zasáhl pěstmi při nedávném vloupání do domu, Nedvěd, má na krku pořádný škraloup. 

Drahé Vánoce, i cena cukroví stoupá! Detaily bitky u Dary a Nedvěda a krutá zima na Ukrajině

Video se připravuje ...

„Nevím, co přesně se bude dít poté. Bude na svobodě asi s nějakou důtkou a my se můžeme jen modlit, že ho to dostatečně vytrestalo a nevrátí se, takže asi tak,“ povzdechla si Dara pro TN.cz. „Tento konkrétní muž pronásledoval a ohrožoval mě i moji rodinu dlouhodobě. Naposledy ohrožoval moje dítě s chůvou v létě, když jsem byla na koncertě na Slovensku. Tři roky nám terorizoval život. Tentokrát to ale bylo poprvé, co nám vnikl do domu. Proto doufám, že to i pro něho bude mít konečně patřičné následky,“ doplnila. 

Klidu jí nepřidává aby Nedvědovo obvinění. Bývalý viceprezident Juventusu je totiž stíhán pro falšování dokumentů. Jak informoval iSport, za nesrovnalosti v účetnictví může dostat od 3 do 8 let, za falešnou fakturaci 18 měsíců až 6 let, za nepravdivá sdělení o obchodech 1 rok až 6 let, za podvodná prohlášení 2 roky až 4,5 roku a za maření činnosti dozorových orgánů 1 až 4 roky.

Drama v pražském metru. Požár paneláku! A Dara promluvila o konci Nedvěda

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.