Velkolepé plány Mareše s Darou: Co na to Monika? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velkolepé plány Mareše s Darou: Co na to Monika?

Dara Rolins a Leoš Mareš
Dara Rolins a Leoš Mareš  (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz )

Dobrá zpráva pro všechny fanoušky Dary! Koncert, který zbořil O2 arénu, bude mít pokračování. Rolins (50) a Mareš (47) už ladí detaily. Čeká se tedy jen na oznámení termínu.

Když se blížily 50. narozeniny Dary Rolins, rozhodla se uspořádat show, která v Čechách nemá obdoby a povedlo se! O2 aréna praskala ve švech a všichni se skvěle bavili. Už v průběhu koncertu se ale začala rodit myšlenka, že by nemusel být jediný. 

Finálové škrcení v kleci OKTAGON: V hledišti fandil i Leoš Mareš

Video se připravuje ...

Dara sice vtipkovala, že další takhle velký koncert bude mít až v pětašedesáti, Leoš Mareš, coby producent, už ale možná věděl, že Dara má potenciál vyprodat arénu zase. „Od soboty, když slyším písničku od Dary, vnímám to jinak než dříve. Vnímám to, jako kdyby to byla písnička od Beyoncé. Teď jsem domluvil s Darou Rolins a Dara mi řekla, že o. k., že Dara 2 může být,“ prozradil Mareš, jak to všechno začalo.

Realizace je ve fázi příprav, aktuálně se vymýšlí datum konání. „Koncert je pro ty, kteří ho neviděli, nesehnali vstupenky nebo budou chtít tančit na ploše, kdykoliv budou chtít. Termín jdeme hledat a všechno se v čas dozvíte, ale Dara 2 bude,“ potvrdil pak Mareš eXtra.cz. V návaznosti na úspěch prvního koncertu lze očekávat, že i Dara 2 přinese do rodinného rozpočtu Marešových pořádný nášup. 

Vyndaný Leoš Mareš v Talentu stíral soutěžící!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
13. 2. 2023 • 12:41

Zase bude dojit milióny...jestli mu to přinese štěstí, to nevím...kdyby byl frajer, tak založí nějakou charitu...ale on frajer není...má rád luxus a jeho žena také, lituji tu holčičku, ta nebude mít normální dětství....

jima
13. 2. 2023 • 04:44

Co by na to Monika? Aspon bude na dalsi luxusni dovcu. Anebo dalsi nausnice za milion

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.