Mega podvod Petera Nagyho: Touha po penězích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mega podvod Petera Nagyho: Touha po penězích

Peter Nagy hrdě nosí šediny
Peter Nagy hrdě nosí šediny (archiv Blesku)

Známé a léta budované úspěšné jméno je lákavé. Zvlášť pro šmelináře. Po Jitce Čvančarové (44), která se stává obětí zlodějů identity pro prodej zázračných preparátů na hubnutí nebo Leoši Marešovi (46), jehož jméno je využíváno k investicím do kryptoměn, má neblahou zkušenost i zpěvák Peter Nagy (63). U něj ale podvodníci přitvrdili. Chtějí po lidech skrze jeho falešný profil rovnou peníze. 

Psi sa bránia útokom a Peter Nagy se brání úpěnlivými prosbami, aby na výzvy k platbám jeho fanoušci nereagovali. „POZOR, další falešný profil. Bude z vás tahat informace sladkými kecy přeloženými google překladačem a pak z vás tahat peníze na 'fanouškovskou kartu', která neexistuje! Takový profil jsem nikdy nezaložil. Soukromý profil nemám, ani ho nepotřebuji,“ vyvěsil si Nagy na všechny sociální sítě, které používá. Těmi jsou profesní facebook a instagram.

Další smrt v hudební branži – zemřel člen Nagyho kapely! A pozadí rozvodu Vondráčkové s Plekancem

Video se připravuje ...

​„Doufám, že v této pokročilé IT době už nikdo z Vás nebude tak naivní, aby uvěřil těmto falešným profilům. Nejsou první ani poslední. Opravdu mi nezbývá čas si s někým chatovat jen tak. Jediný profil je můj profesionální PETER NAGY MUSIC,“ upozorňuje dále podvedený zpěvák. 

Bohužel stále platí, že čím zapálenější fanoušek, tím důvěřivější fanoušek. Podvodníkům se tak již podařilo řadu lidí obelstít. Na podobné případy policie intenzívně upozorňuje, nyní je však na každém uživateli sociálních sítích, aby počítal s případnými riziky a držel si od podobných nabídek kritický odstup. 

Petr Nagy na akci Blesk tlapky



Přečtěte si
martika1
10. 11. 2022 • 12:21

Správne má byť PETRA Nagyho, U nás sa skloňuje meno Peter : Petra, Petrovi,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.