Zatímco Monika spí, Mareš si domů vodí jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zatímco Monika spí, Mareš si domů vodí jinou!

Leoš Mareš s Monikou
Leoš Mareš s Monikou (Foto ara)

Šestačtyřicetiletý moderátor se po pár letech znovu pustil do cvičení, které doplnil o krabičkovou dietu. A protože občas nestíhá, musí si manžel Moniky Marešové (47) vodit krásnou trenérku až domů!

„Jsem rád, když mi dobře sedí sako. Navíc moje žena hodně dbá na kulturu ducha i těla, takže vím, že jí tím udělám radost. Přes léto jsem se díky pizze a pivu trochu vykrmil, tak jsem se od září pustil do tvrdého tréninku a mám jasný cíl. Zhubnout a dostat se do formy, aby mi bylo fajn. Takže cvičím," osvětlil důvod cvičení Leoš Mareš v rozhovoru pro magazín Story.

Finálové škrcení v kleci OKTAGON: V hledišti fandil i Leoš Mareš

Video se připravuje ...

„Tréninky si zapisuju a mám přehled. Třeba před pár dny jsem řešil, kdy budu cvičit. Nevycházelo nám to časově s mou trenérkou. Nakonec to dopadlo tak, že jsme cvičili v šest hodin ráno. Přijela k nám domů, rodina ještě spala a my měli trénink v obýváku. Když mám nějaký projekt, tak se pro něj často nadchnu. Jdu do toho naplno, a dokud nedosáhnu cíle, tak nepřestanu. A pak přijde druhý extrém, že když to skončí, tak nemám vůli žádnou," odtajnil Leoš návštěvy trenérky v jeho bytě.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.