Koncert Dary Rolins v ohrožení? Zákrok krátce před konáním | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Koncert Dary Rolins v ohrožení? Zákrok krátce před konáním

Dara Rolins
Dara Rolins (Aha! – Marek Pátek)

Velkolepý koncert v pražské 02 aréně, který má být zároveň nejvyšším vrcholem pěvecké kariéry zpěvačky, se nezadržitelně blíží. Není pochyb o tom, že chce Dara skutečně zazářit v té nejlepší formě, a proto podstoupila hned několik zákroků, které jí mají dopomoci k bezchybnému vzhledu. 

„V rámci příprav na můj velký koncert jsem si stihla skočit i do servisu. Nejdřív zuby, potom vlasy, nehty a teď návštěva kliniky k novému ošetření (obličeje),“ pochlubila se Dara na Instagramu. Některé fanoušky ale vylekala, že nebude schopná po nějaké operaci obličeje přece vystupovat a že o své lístky přijdou. Tak to raději ještě uvedla na pravou míru slovy:

„Jde o neinvazivní ošetření, kombinaci dvou skvělých přístrojových ošetření. Termoliftingu a mesotransdukce, takzvané bezjehlové mezoterapie. Po ošetření se v pokožce vytváří nový kolagen, pleť se vypne, vyhladí se vrásky a obnoví kontury tváře.“

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
AHel
25. 1. 2023 • 15:52

ty ústa jsou nějaká velká a divná, nebo nepovedená fotka...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.