Chtěla moc, nemá nic: Sen Krainové v troskách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chtěla moc, nemá nic: Sen Krainové v troskách

Modelka Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem ml.
Modelka Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem ml. (Instagram)

Luxusní pražský byt, který si modelka Simona Krainová (49) pořídila s manželem Karlem Vágnerem (46) vypadá jako po výbuchu granátu. Manželům nezbývá nic než svoje luxusní sídlo od podlahy opravit. 

Krainová a Vágner vlastní luxusní střešní apartmán v Dejvicích. Ten získali pořízením dvou bytů, které šikovně propojili. Není také tajemstvím, že jeden z bytů původně patřil Simonině nejlepší kamarádce, Daře Rolins (49), která se jim rozhodla svůj byt prodat. Nyní se manželé pouští do rekonstrukce znova. Jak sami přiznali - po 12 letech, výchově dvou dětí a dvou pejsků - není zbytí. 

Simona Krainová před 50 bojuje s věkem: Poprvé do sebe nechala říznout!

Video se připravuje ...

„Byty jsme propojili, kompletně zrekonstruovali a připravili k narození našich kluků. Byt byl naprosto nádherný, ale jak se narodili, explodovala doslova bomba! Maxík ťapal ručičkama od jídla při rytmech Teletubbies po stěnách. Bruno ho úspěšně následoval a postupem času do brazilské třešně na podlaze, nejen těmi oranžovými tatrovkami, kreslili nepravidelné a trvalé obrázky. 

Časem, jak se naše rodina rozrůstá, se k nim přidaly dvě parťačky Angela & Aisha. Když to shrnu, tak se nám podařilo byt zdevastovat a po 12 letech jsme konečně ready na kompletní rekonstrukci. Chceme Vám dnes ukázat návrh našeho nového bytu, ze kterého jsme nadšeni a na který se nesmírně těšíme,“ svěřil se Vágner na Instagramu a současně odhalil i grafický koncept designového studia. Nezbývá než říct - “wow„. 

Simona Krainová: Jestli chcete žít v tuně sádla, tak si v něm žijte

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jimmi
29. 12. 2022 • 09:44

Jo, jo. Nejistý, ale předpokladatelný osud trapných zlatokopek. A muži se v tomto směru asi nepoučí. Nepochopí, že pěkná tvářička nemiluje jeho, ale pouze jeho konto.

milan59
27. 12. 2022 • 01:27

Víte proč mají POTŘEBU SE NĚČÍM CHLUBIT,to je tím abyste vy mohli/y psát KRITIKU a URÁŽET Stačí to nesledovat a taky nebudete mít POTŘEBU SE CHLUBIT vašimi urážkami a kritikou na druhé.

mika
26. 12. 2022 • 10:35

koho zajímá názor na cokoliv od této trapandy???? myslím si, že nikoho.

fandasever
25. 12. 2022 • 19:07

Dopoledne jsem četl o stížnostech herců a jiných "umělců" na nízké důchody, tak jak vlastně je? Jsou to milionáři nebo socky na dávkách

velkaperla
25. 12. 2022 • 16:40

Nevím, co nám chce stále radit, jak se má žít. Vypadá už jako stará celuloidova panna, je úplně z podoby. Kdysi to snad byla docela hezká holka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.