Fekální úchylka Krainové: Simono, to jako vážně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Fekální úchylka Krainové: Simono, to jako vážně?

Modelka Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem ml.
Modelka Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem ml. (Instagram)

Krásná modelka Simona Krainová (49) za to tedy umí vzít! Na Instagramu se totiž pochlubila, na co si potrpí před tím, než ulehne a co víc? V příspěvku označila i manžela, Karla Vágnera. Jedou v tom tedy oba?

Co člověk pro krásu neudělá... A Síma obzvlášť. Nedávno podstoupila silnou očistnou ájurvédskou kúru, díky které se nejen vyčistila, ale načerpala i novou sílu. Do toho několikrát týdně běhá klidně i 10 kilometrů, hlídá se v jídle a... taky jí bobky. Tedy přesně řečeno kozí bobky. 

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Agáty těhotenství a Krainová na vesnici

Video se připravuje ...

„Pár kozích bobků na dobrou noc,“ připsala si k příspěvku, na kterém v ruce třímá parádní kulatá „hovínka“. Zda jsou skutečně z dílny kozy domácí, nebo jde o nějaký z dalších ájurvédských zázraků, nepřipsala. Nezbývá, než se domnívat, že Krainová zas takový fajnšmekr není a že půjde o nějaké přírodní tabletky, díky kterým bude ještě dokonalejší než dokonalá...

Simona Krainová: Na zimu zmizíme do tepla, nechceme platit za plyn

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Michal Micho
11. 10. 2022 • 23:34

Ello stfu please nikdo se neptal

lekno
11. 10. 2022 • 16:17

„Kozí bobky“ na fotce vypadají přesně jako jeden výrobek - želé v pálivé čokoládě /s belgickou hořkou čokoládou/. Mají to v nejmenovaném sl. e-shopu a v popisu zboží uvádějí, že tomu želé mohou lidé říkat - kozí bobky.. Simona si zřejmě dělá legraci. Pochybuji, že by se krmila hov-ínkem. Ale dnes mě už máloco překvapí, vždyť „vyšší pravda“ po nás chce, abychom žrali hmyz a červy. Pak pŕijde na řadu možná i hov-no.. Brouci obsahují parazity a rizikový chitín z jejich těl, což múže podnítit záněty, alergie u lidí. Člověk přece nemá žaludek ptáka nebo žáby. Chybí taky odborné vědecké studie, co všechno to může způsobit po čase u lidí. No žádný problém – testovací vzorek zdarma již jsou školou povinní strávníci, kteří musí jíst to, co jim dají před nos ! A už se testuje na dětech z chudých rodin ve šk. jídelnách, například v Anglii nebo v Africe.. Jejich informovaný souhlas není potřebný. Ale jasný jak facka pro mě je, že „vyšší pravda“ se takovým sajrajtem cpát nebude. Špí-ny..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.