Krainová ukázala vrásky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krainová ukázala vrásky

Modelka žije svůj sen.
Modelka žije svůj sen. (Foto Instagram.com)

Často čelí kritice, že jsou její fotky na sociálních sítích prohnané filtrem a že nevypadá přirozeně! A tak se Simona Krainová (49) s úsměvem na tváři rozhodla ukázat fanouškům nenalíčená a s vráskami pod očima.

To vše doplnila textem o tom, že pokud chce člověk vypadat dobře, musí pro to něco udělat.

Simona a její vrásky?

„Tím zadkem musíte pohnout každý den. Nastavit si to tak v hlavě. Nezhubnete občasným popoběhnutím, když máte zrovna náladu nebo se vám ozve kámoška, že si koupila hezký běžecký boty a má chuť je vyvětrat,“ rozepsala se modelka a zdůraznila: „Důležitá je pravidelnost a taky délka běhu. Na rychlosti taky záleží, pokud totiž budete běhat příliš rychle, tělo začne místo tuků spalovat cukry a hubnutí se nedostaví. Váš běh by měl trvat minimálně 35 – 40 minut,“ doplnila Krainová ke snímkům pořízeným poté, co sesedla ze stroje.

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef124
18. 10. 2022 • 10:31

Nikdo nemládne, to je prostě život. V dnešní době jde ale stárnutí trochu oddálit. Já chci taky dlouho vypadat mladě, tak jsem si koupil pánský krém na vrásky http­s://zi­vota­vyzi­va.cz­/pan­sky-krem-na-vrasky/ a podstivě se s ním každý den mažu. A to jsem nebyl zvyklý na sebe patlat nějaké krémy, ale co bych pro návrat mládí neudělal .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.