Očistec Krainové: To je normálně na Lexaurin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Očistec Krainové: To je normálně na Lexaurin!

Simona Krainová
Simona Krainová (Foto -Alexandr Malachovský, Instagram.com)

Být tolik let středem pozornosti není žádný med. Své o tom ví Simona Krainová (49), která si na nenávistné reakce z řad (ne)fanoušků už pomalu zvyká.

„Všimla jsem si, že rýpavé poznámky na sociálních sítích většinou píší převážně lidé z prázdných profilů. Osobně jsem se s negací nepotkala, že by mi někdo řekl něco napřímo. A takové ty různé rady a porady ve stylu, co máš říkat, jak se máš chovat a jak máš žít, to umí lidé většinou také jen anonymně v komentářích na internetu," okomentovala internetovou nenávist někdejší modelka.

Slavné české modelky, které dobyly svět:

Video se připravuje ...

„Zvykla jsem si na to a už se tím netrápím. Co já jsem ale vše zažila, to je normálně na Lexaurin. Zpočátku jsem měla potřebu se k tomu vyjadřovat, ale negace plodí jen další negaci, takže už to nedělám a mám klid,“ dodává Simona Krainová v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou na TV Óčko. 

Simona Krainová: Jestli chcete žít v tuně sádla, tak si v něm žijte

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
12. 6. 2022 • 08:03

Středem pozornosti je dobrovolně. Vadí mi, jak se prezentuje a je prezentována. Někomu se líbí a je sympatická, mně ne. To je přirozené.

blesik
12. 6. 2022 • 01:05

Mně se zdá stále překrásná, nejpřirozenější z manekýn. Kam se hrabe strojená Verešová! Není tak prvoplánová a nečiší z ní tak ego, jako z Rolins, Kynychové, nebo Pořízkové.

aveneta
11. 6. 2022 • 17:19

jaredavozenbochat - máte pravdu v tom, že jsme lidé různého vnímání...pro seniory je mondéna manekýny k úsměvu. ale každý jsme si prošli životem dle svého názoru. Jedna spravedlnost na tomto světě však existuje a to je konec života bez rozdílu

Alva
11. 6. 2022 • 10:53

Ať si koupí dům, kde chce, až přijdou roky, nemoci, doktoři v Dominikánské se postarají, nezávidím nikomu, všem přeji, ovšem ten její manžel" paní Colombová" téměř, nevzhledný, nerozumím tomu, asi jsem se narodila pod lavicí,ale nemusím hrát divadlo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.