Rakovina? Nechci to podrobně rozebírat, děsí Krainová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Rakovina? Nechci to podrobně rozebírat, děsí Krainová

Dekolt má modelka také výstavní.
Dekolt má modelka také výstavní. (Foto Instagram.com)

Modelka Simona Krainová (49) je věčnou milovnicí slunce, moře a celkově letního období. V minulosti si ale vyslechla děsivou diagnózu, která výrazně ovlivnila její myšlení a pohled na prevenci.

I když Simona miluje slunce a její bronzové opálení napovídá tomu, že se na něm hodiny denně smaží, opak je pravdou. Od jisté doby se opalování na přímém slunci vyhýbá, protože má strach z možné rakoviny kůže. Chodí proto pravidelně na preventivní kontroly. „Jsem v tomto ohledu velmi zodpovědná. Před lety mi bylo odebráno znaménko, které se netvářilo hezky. Nechci to podrobně rozebírat, ale dost mě to vyděsilo. Získala jsem vůči tomu velký respekt,“ svěřila se modelka ro Super.cz.

Simona Krainová: Jestli chcete žít v tuně sádla, tak si v něm žijte

Video se připravuje ...

„Nechávám si překontrolovat znaménka a vedu k tomu i své děti. Kolem mě bylo pár blízkých přátel, kteří měli špatnou diagnózu. Jen s odřenýma ušima z toho vyšli živí,“ dodala Simona, která svého krásného opálení docílila malým „podvodem“. „Já sama k docílení této barvy používám samoopalovací pěnu s přírodním složením. Slunci se nevyhnu, ale používám vysoký faktor. Ze slunce mám respekt a vyhýbám se mu,“ pronesla blondýnka.

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kkate
1. 8. 2022 • 09:07

Kykys
31. 7. 2022 • 18:15

Už zase " plácá " a pro nás důležité Info.. pořád dokola, ty lidi to obtěžuje viz.další: Karlos, Aguš, Krampol, Dáda, Bendová, Kynycová, apod. Bez těchto lidí by snad nebylo co číst 🤪.. Jsou i celebrity, kteří žijí v klidu a bez " otravováním " věčných článků: jsem u moře , mám nové " kozy" , chlastá, zhubla jsem 🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.