Krainová a Hanychová zase v sobě! JE V TOM CHLAP? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krainová a Hanychová zase v sobě! JE V TOM CHLAP?

Válka modelek: Hanychová versus Krainová nekončí
Válka modelek: Hanychová versus Krainová nekončí (Blesk.cz)

Není žádné tajemství, že se Agáta Hanychová (37) se Simonou Krainovou (49) moc nemusí. Svár mezi oběma kráskami nabral na obrátkách poté, co se v jejich ložnici vystřídal hokejista Detroitu Jiří Hudler. Jak vidno, ani léta rány nezhojila. Už jsou totiž zase v sobě.

Jejich rivalita by se dala vážit na kila! U Agáty Hanychové a Simony Krainové skutečně platí, že na sobě nenechají nit suchou kdykoli jen mají možnost. „Jestli na Krainovou žárlím proto, že chodí s Hudlerem? Ne, jen je mi jí líto, protože spolu vypadají jako máma se synem!“ prohlásila v roce 2008, Krainová ji ve stejném roce nechala vyvést z jednoho z renomovaných barů.

„Ráda bych vzkázala jedné holce tady, že jí asi brzo nakopu p*del!“ nechala se slyšet Krainová a všem bylo jasné, koho míní. Teď je jasné, že tento spor neutichnul ani poté, co už je Hudler tatam a obě modelky mají šťastné vztahy. Utkaly se tak alespoň v souboji o New York!

Simona Krainová: Jestli chcete žít v tuně sádla, tak si v něm žijte

Video se připravuje ...

„Kdo je větší Newyorčanka?“ kladli si jejich sledující otázky poté, co obě zavalily sociální sítě z města, které nikdy nespí. Je pravda, že obě se sem podívaly i pracovně a ne jednou, ovšem tady má Simona asi trochu navrch. V New Yorku několik let žila. „Metro v New Yorku. Když jsem na tomto místě stála asi před 25 lety, nesvírala jsem v objetí svoje děti, ale mapu, a hlavou se mi honily myšlenky, jak vlastně dokážu dojet denně na 15 castingů načas. Ty mi tenkrát dávala agentura každý den, od pondělí do pátku,“ zavzpomínala Krainová na sociálních sítích na své začátky. Hanychová pojala návštěvu New Yorku ve jménu lásky - ve jménu lásky k Soukupovi. „Pokud něco miluju, je to New York, a pokud někoho, je to Jaromír Soukup,“ vyznala se partnerovi. 

Sami sledující jsou rozděleni na dva tábory, někdo fandí stálici Krainové a její šťastné rodince, kterou má s Vágnerem, jiným se zase moc zamlouvá bizárek ve složení Hanychové a Soukupa...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Fotky Schillerové s ptákem. A transgender plavkyně

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Kykys
27. 8. 2022 • 14:46

Už dlouho nebylo slyšet paní KOKOKO, velké vzdělání a blondýna!
Km najeté, ale jinak😜, viz. film Kamarád do deště 2, tak co dělá paní chytrou?? 🤪 Další vzdělání nepotřebuje!!

AliAlice
27. 8. 2022 • 14:45

Myslím,že co se týká kolik která vystřídala chlapů,tak to vyjde asi fifty-fifty....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.