Rodinné spory urovnány? Bratři Vágnerovi tmelí rodinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rodinné spory urovnány? Bratři Vágnerovi tmelí rodinu

Bráchové se po dlouhé době pochlubili společnou fotkou.
Bráchové se po dlouhé době pochlubili společnou fotkou.  (foto: Instagram.com)

Cokoli zlého se mezi bratry přihodilo, je zřejmě minulostí. Důkazem jsou společné fotografie, které zveřejnili manželé Karel Vágner ml. (46) a jeho manželka Simona Krainová (49). Bratři se setkali se svými rodinami v Katlově, kde mladší Jakub pronajímá chatky a pořádá letní rybářské tábory pro děti.

Podporovali ho ve StarDance, na jeho svatbu však nepřišli. Nyní se rodinná situace klanu Vágnerových zřejmě mění k lepšímu. Starší bratr Karel navštívil s manželkou Simonou i syny, kteří rádi rybaří. Bylo proto smutné, že se sourozenci ani kvůli sdílené zálibě dětí nevídali. Teď je ale vše jinak. „Krásné to tu brácha má, to musíte vidět,“ vysekl Karel Vágner ml. poklonu mladšímu bratrovi na sociálních sítích. Ani jeho manželka, topmodelka Simona Krainová nezůstala pozadu.

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...

„Rybaříme s Jakubem Vágnerem,“ pochlubila se na svém instagramovém profilu Simona snímkem, na kterém Jakub pózuje s jejími syny. Koncem minulého roku měl slavný rybář svatbu v Praze, kde si bral partnerku Claudii. Přestože se v den svatby měli podle webu Expres.cz též pohybovat v Praze, Karel a Simona se nedostavili. Zdá se, že cokoli je přimělo se na Jakubově svatbě neukázat, odnesla voda, která je po nějaké době zase spojila.

Karel Vágner v 7 pádech Honzy Dědka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
21. 8. 2022 • 17:29

Nejšikovnější je Pepa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.