Vágner slavil 80. narozeniny až do rána: Z mejdanu rovnou na letiště! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vágner slavil 80. narozeniny až do rána: Z mejdanu rovnou na letiště!

Oslava 80. narozenin Karla Vágnera
Oslava 80. narozenin Karla Vágnera (Martin Pekárek)

Moc toho nenaspal! Karel Vágner absolvoval dvanáctihodinovou oslavu osmdesátin v restauraci Jardy Sapíka (69) a už v deset dopoledne musel být na letišti. Jeden z dárků byla totiž cesta za fotbalem do Švédska na dnešní duel české reprezentace v semifinále play off baráže o postup na mistrovství světa v Kataru 2022!

Dospat se proto mistr basů musel až v letadle. Určitě mu ještě v hlavě zněly gratulace rodiny i přátel a hlavně písničky, které všechny přivedly do varu.

Křepčil i Babiš

Karlův nejmladší syn Josef Vágner (31) je muzikálová hvězda, ale tentokrát se držel klasiky. Zazpíval tatínkovy Holky z naší školky a roztančil sál. Křepčil i Andrej Babiš (67) s manželkou Monikou (47). Přitom ještě před pár dny ležel bývalý premiér na ARO v IKEM. Druhý den se pak na celé dopoledne omluvil z jednání ve Sněmovně. „Bylo to z pracovních důvodů,“ sdělil Aha! s tím, že ho dnes čekají další vyšetření. „Měl jsem dva čaje a dělal řidiče,“ řekl o své účasti na narozeninovém mejdanu. U čaje rozhodně nezůstali muži z Hradu – šéf protokolu Vladimír Kruliš (40) a prezidentův tajemník Jaroslav Hlinovský (65). Nechyběla ani kancléřova manželka Alex Mynářová (38).

Na stole s Heidi

Nejvíc se ovšem rozjel oslavenec. Když mu Heidi Janků (59) zpívala v minišatech na stole svůj hit Když se načančám, vylezl s ní dokonce na stůl! Vágner se připojil taky k Petrovi Kolářovi (57), protože miluje jeho píseň Jednou nebe zavolá. Mezi dary převládal alkohol, ale novopečený osmdesátník dostal i šunku, obraz, dort a různá pozvání do welness.

Dagmar Havlová na oslavě Karla Vágnera: Promluvila o svých vnučkách!

Video se připravuje ...

Bohdalová, Havlová, Gottová: Tři sudičky

Lesk večírku dodal taky příchod »tří sudiček« – Jiřiny Bohdalové (90), Ivany Gottové (46) a Dagmar Havlové (69). „I ve svém požehnaném věku vypadáš krásně,“ vysekla Vágnerovi poklonu bývalá první dáma. Ta má narozeniny ve stejný den jako mistr basů. Se svou rodinou, hlavně vnučkami, je odložila na sobotu, kdy bude více času. Jiřinku doprovodil Karlův kolega z Amfory, slovenský miliardář Lubomír Focko (66) a Ivanu majitel rozvadovského kasina Leon Tsoukernik (48), u něhož našla útočiště, když zemřel její manžel Karel Gott (†80).

Scházela část rodiny a Zagorka

Vágnerův nejstarší syn Karel (46) je s manželkou Simonou Krainovou (49) na dovolené na Maledivách, dcery Tereza (29) a Bára (23) dostaly chřipku a dcera Anička (26) hrála v Bratislavě v Národním divadle, kde je v angažmá. Citelně také všem scházela Hana Zagorová (75). Její zdrav do welnessní stav po covidu a následném zranění se zatím nelepší. „Bolavá záda v důsledku prasklých obratlů mě stále velmi omezují a musím bohužel respektovat doporučení lékařů a odložit návrat na pódia. S producenty jsme se dohodli na zrušení všech koncertů, do doby, než se vám budu moct předvést ve formě, jak mě znáte,“ uvedla zpěvačka. Bohužel se omezení týká i návštěv a narozeninových akcí.

U Sapíka bez Sapíka

Na oslavě chyběl i hostitel! Šéfkuchař Jaroslav Sapík totiž před dvěma týdny prodělal operaci kolena. Poté musel ještě kvůli problémům se srdcem absolvovat katetrizaci a do třetice všeho zlého skončil ve špitále se zánětem. Z nemocnice ho pustili až den před oslavou, takže ji proležel doma. Vše měl ale pod kontrolou, i když na dálku...

Standa Hložek na oslavě Karla Vágnera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
25. 3. 2022 • 10:04

Co k tomu říct, hlavně, že se bavili 12 hodin, měsíc se budou léčit, je dobře, že tam byli všichni i Jiřinka, bez ní by nebylo nic.

mbmb
25. 3. 2022 • 07:56

To byla normalizační úroveň! A Dáša byla velmi smutna že zemřela M.Albraytova. A inteligentní Ivanka G.vrchol kariéry s tím molodec.Hnusna redaktorka z Blesku,Holky z naší školky a Heidi pod stolem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.