Zoufalá Zagorová: 18 měsíců utrpení a teď další rána | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zoufalá Zagorová: 18 měsíců utrpení a teď další rána

Hana Zagorová opět ruší koncerty
Hana Zagorová opět ruší koncerty (Martin Hykl, archiv Blesku)

Jedenáctinásobná Slavice je stále pracovně vyřazena z provozu. Postcovidový syndrom s Hankou Zagorovou (75) tak zamával, že zpěvačka musí stále rušit koncerty!

Kalendář má narvaný termíny a Hanička Písnička stále doufá, že bude líp. Vdyť naposledy stála na pódiu před 18 měsíci. Doufala, že znovu zazpívá. Jenže, zatímco v pondělí na jejích stránkách ještě byla vypsaná vystoupení, včera už bylo všechno jinak. V tuto chvíli zrušila koncert 11. ledna v Sušici a ten z 12. ledna v Náchodě se přesunul na květen 2022. Na nich měla vystoupit s Petrem Rezkem (79) v doprovodu Boom!Bandu. Jenže ji stihla další rána.

Moučková nechala vzkaz, co zaznělo na nahrávce? A Zagorová opět v bolestech

Video se připravuje ...

„Lékaři Hance ještě vůbec nedoporučují vystupovat. A ona se na to také necítí,“ řekl Aha! kapelník Boom!Bandu J. Dvořák (58). Sám prý nemá ani zdání, kdy se s Hankou zase objeví na pódiu. A netuší to ani sama zpěvačka, který stále dochází na krevní transfuze. „Hanka je pořád slabá, špatně se jí i chodí,“ komentuje Dvořák, který Hanku za poslední měsíce viděl jenom jednou. A to když pro ČT na Kavčích horách natáčela silvestrovský Největší flám s Jiřinou Bohdalovou. „Nebylo jí tam vůbec dobře. Bolela ji k tomu všemu ukrutně záda, což způsobily nalomené obratle, jak se později zjistilo. Těch zdravotních problémů je na ni najednou strašně moc,“ dodal Dvořák. Stejně to vidí i Hančin velký kamarád a letitý spolupracovník Karel Vágner (79). „Hanka chodí neustále po lékařích. Ten covid ji úplně vyřídil. Vždycky měla problémy s krvinkami, všechno se to ale potom ustálilo. A teď ten koronavir naprosto všechno vrátil o dvě desítky let nazpátek,“ řekl Vágner.

Mirai s covidem dotančil, co bude se Stardance?A Krampol opět v nemocnici!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
6. 1. 2022 • 01:35

aveneta -

picoda
6. 1. 2022 • 00:54

aveneta
5. 1. 2022 • 22:09

Názory jsou zde různé ikdyž většinou negativní....pravda je, že kdysi měla svojí sortu obdivovatelů a příznivců kteří měli její přišišlávající styl rádi, pár hitů také měla i textově dobrých. Čas pokročil dnes je ona stará dáma a ještě k tomu nezdravá její hlas je též v posunu k horšímu viz ta vánoční píseň velmi ušišlané vizáž nehodnotím je přiměřená věku, byť ta vlastní píseň nebyla špatná. Škoda že nedokáže odejít středem a cpe se stále na podia a není schopná si to uvědomit, třeba v domově pro důchodce by ještě měla šanci koncertovat...tito lidé si jí pamatují a jejich sluch už to šišlání nedráždí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.