Rozvádějící se moderátor Petr Vágner: Chlubí se novou přítelkyní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Rozvádějící se moderátor Petr Vágner: Chlubí se novou přítelkyní!

Petr Vágner s přítelkyní Sylvií na trénincích
Petr Vágner s přítelkyní Sylvií na trénincích (Facebook, archiv)

Láska jako trám! Stále ještě oficiálně ženatý Petr Vágner (44) randí už přes rok s realitní makléřkou Silvií Vlčkovou (43). A o tom, že je do nové přítelkyně zamilovaný až po uši, svědčí i fakt, že sociální sítě zásobuje jedním snímkem krásné blondýnky za druhým.

Stejně jako moderátor CNN Prima News je i Silvie aktivní sportovkyně, takže svého adrenalinem nabitého partnera doprovází na všechny jeho sportovní aktivity a zvládá s ním držet krok. To jistě Petrovi velmi imponuje a rád se pak chlubí svou blondýnkou.

Pořád spí

Vyrazil s ní i na Saharu, kde se zúčastnil náročného triatlonu, a Silvie cestu svého miláčka za africkým Ironmanem pečlivě zdokumentovala. „Když zrovna neběhá, nejezdí na kole, neplave tak spí a spí a spí,“ napsala zamilovaná makléřka ke snímkům, kde moderátor čerpá energii na závody v různých polohách spánku.

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...

Rozvod se táhne

Společně si pak pobyt v Africe ještě prodloužili a projeli Alžírsko křížem krážem. Kdy ale bude mít sexy blondýnka svého milovaného spáče už jen pro sebe, je ve hvězdách. Rozvod primáckého sporťáka s manželkou Gábinou (46), s níž má dvě děti – dceru Lilian (14) a syna Samuela (11), se ještě chvilku potáhne.

Představovačka ve Varech

O nové ženě ve Vágnerově životě se začalo špitat už koncem roku 2020, ale moderátor se k tomu odmítal vyjadřovat. Oficiálně tak představil Silvii jako svou přítelkyni až v loni v létě na karlovarském filmovém festivalu.

Manžel Gottové u výslechu kvůli drogám! A románek Vágnera a Zagorové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
13. 3. 2022 • 20:15

Kolem samé slepice a tak se mu zatočila hlavička ! Nebyl zajímavý, tetování hnus

illenne
13. 3. 2022 • 15:23

Další chlap, který šel za popularitou i za cenu zničení rodiny. A to jsem ho měla dříve za fajn chlapa. No už nemám. Děti školního věku přišly o každodenní přítomnost táty, to je to nejhorší, co se může stát, když se chlapovi splaší trenky. Musím říct, že jeho manželka má úplně jiné grády a na rozdíl od přítelkyně působí přirozeně a je velmi sympatická. Přítelkyni šlo asi o hodně, nejmladší už není. Není nic horšího, než odtáhnout tátu od rodiny

Slavka2
13. 3. 2022 • 08:25

Jeho manželka je hezčí i sympatičtější

Alva
12. 3. 2022 • 16:28

12.21- jak můžete fandit někomu, kdo je ženatý a tahá se s jinou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.