Sapíkovi nakonec nezazpíval: Standa Hložek podstoupil operaci srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sapíkovi nakonec nezazpíval: Standa Hložek podstoupil operaci srdce!

Standa Hložek podstoupil operaci srdce.
Standa Hložek podstoupil operaci srdce. (Blesk)

Dostal pozvání a rád by přišel Jaroslavu Sapíkovi zazpívat k jeho 70. narozeninám. Standa Hložek (67) ale měl jiné starosti. Podstoupil složitý zákrok na srdci, který lékaři označují jako katetrizaci. V panujících vedrech proto zůstal raději doma.

Těžko říct, zda si zpěvák notoval píseň Můj čas ze seriálu Sanitka, kterou s Hankou Zagorovou (75) a Petrem Kotvaldem (63) proslavili. Ale hodila by se. „Měl ucpané cévy, je to nebezpečné, lékaři mu je museli profouknout,“ řekl deníku Aha! zpěvákův blízký přítel. Sám Hložek nezvedá telefon a na SMS nereaguje, i když na zákroku byl již před časem.

Cukr a tlak

Hložek už před 7 lety zjistil, že se stres, v němž jako zpěvák žije, podepisuje na jeho zdraví. Lékaři mu tehdy objevili cukrovku. „Určitě v tom hraje roli genetika, dědičné dispozice k ní mám z tatínkovy strany. Beru to velmi vážně. Cukr si hlídám a vždy po čtvrt roce chodím na kontroly,“ přiznal Standa. Byl poučen, že mu v návaznosti na jeho nemoc hrozí i vysoký tlak. Proto neváhal a svěřil se s potížemi souvisejícími se srdcem lékařům. Měl štěstí, že šly odstranit i pomocí katetrizace.

Petr Neužil na narozeninách Jaroslava Sapíka promluvil o stavu Marty Kubišové

Video se připravuje ...

Dva sedmdesátníci

Sapíkovi na velké zahradní slavnosti ke kulatinám zazpíval Jan Neckář (73), mistr basů Karel Vágner (80) a Heidi Janků (59). Vedle hudebních dárků dostal šéfkuchař obraz, mnoho knih a také pár lahví. Vdovec po Evě Pilarové (†80) Jan Kolomazník, který měl sedmdesátiny v červnu, prozradil, odkud se s Jardou znají. „Seznámili jsme se na počátku osmdesátých let, když jsem vystupoval se skupinou Jiřího Korna v Ambassadoru. Tam jsme se ostatně potkali i s Evou,“ zavzpomínal bývalý tanečník. Sapík byl v závěru oslavy trochu dojatý. „Pro mě je nejdůležitější, že lidi přišli, děkuju,“ přiznal.

Co se jedlo a pilo

Sapík hosty uctil račím krémem, gulášem, svíčkovou ze zvěřiny, karbanátky, mixem řízků vepřových i kuřecích a zabijačkovými pochoutkami. K tomu se pilo víno z jižní Moravy.

Jaroslav Sapík oslavil 70. narozeniny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Petr Derby
20. 8. 2022 • 19:29

Nechutnej clovek. Nevypada ma 70, ale na 100

mika
20. 8. 2022 • 10:46

sapík, to je kdo? to je nějaká celebrita, že na mně všude vykukuje? koho zajímá Sapík? Vykrmený jak sele...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.