Náhlý konec! Kdo zdědí milionový byznys kuchaře Sapíka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Náhlý konec! Kdo zdědí milionový byznys kuchaře Sapíka?

Jaroslav Sapík končí. Komu předá žezlo?
Jaroslav Sapík končí. Komu předá žezlo? (archiv Blesku)

Šéfkuchař Jaroslav Sapík bude mít brzy na zádech sedm křížků a tak se rozhodl, že pověsí řemeslo na hřebík. Kdo teď ale po něm převezme vyhlášenou restauraci a rodinný byznys v hodnotě mnoha milionů?

„Letošní léto to dáme se svým synem dohromady, už jsme na to připraveni. Pomalinku se na to chystáme a doufám, že se to ujme. Myslím si, že to řemeslo dělá v některých věcech lépe než já. Byla by to moje chyba, kdyby byl horší. Zdatný na to je taky,“ odtajnil své záměry Jaroslav Sapík na webu Expres.cz.

Hvězdné Prostřeno!: Bůček a meloun? Kdo by za tuhle kombinace dokázal rozbít někomu hubu?

Video se připravuje ...

„Syn má svou restauraci, která mu šlape, a má klientelu, která chodí k němu i ke mně. Chodí k nám snad všechny generace. Je to sorta lidí, se kterou se musí pracovat,“ nebojí se předat pomyslné opratě populární šéfkuchař.

Netypické Prostřeno!: Takhle se vítají esa mezi kuchaři!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
22. 5. 2022 • 03:48

Každý máme své chutě a potřeby...ti dva slavní kuchaři v mediích ....oba něco prezentují, ale ten Sapík je doslova vyžrané prase odhaduji tak 140 kg ten druhý je sice arogantní. ale pár věcí jsem vzala v potaz a není to takový morbidně oblouslý vepř

gredy
21. 5. 2022 • 12:50

Sapík nikdy nepředvedl luxusní jídlo. Neumí ani řadu ingrediencí správně vyslovit a jídla patlá dohromady. Není to dobrý kuchař.

reiner
21. 5. 2022 • 12:42

Proslýchá se, že v cizině kradl kolegům recepty a nakonec ho vyhodili dělá ze sebe šéfa, ať člověk přepne kamkoliv, všude narazí na jeho ksicht. Prý nikomu už nebude zadarmo radit jak předělat restauraci, protože on je kapitalista. u nás takhle zmršil jednu prima hospůdku a potom měli snad čtvrtinovou návštěvnost. Nesnášíme ho a vždycky rychle přepínáme ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.