Šéfkuchař Jaroslav Sapík bude mít brzy na zádech sedm křížků a tak se rozhodl, že pověsí řemeslo na hřebík. Kdo teď ale po něm převezme vyhlášenou restauraci a rodinný byznys v hodnotě mnoha milionů?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Každý máme své chutě a potřeby...ti dva slavní kuchaři v mediích ....oba něco prezentují, ale ten Sapík je doslova vyžrané prase odhaduji tak 140 kg ten druhý je sice arogantní. ale pár věcí jsem vzala v potaz a není to takový morbidně oblouslý vepř
Uživatel-5348500 no souhlasím s vámi....mnoho lidí má jídlo a tzv. požer za smysl života, ale pravda je taková, že jídlo je důležité, ale jsou to tzv. pohonné hmoty. Když se někdo takto přežírá a pak vypadá jak vypadá je to jeho vůle
To, co vařil Sapík v televizi, to bylo samé sádlo, špek, šlehačka, dával toto do všeho, vše hrozně tučné a nezdravé. Taky dle toho on vypadá, jak vaří, tak jí. Sotva se hýbe, nedivím se. Ale recenze na jeho restauraci nejsou nijak výborné, dost si zákazníci stěžovali,asi vše bude i dost drahé, o chuti těžko soudit. Pohlreich se tváří, že má patent na vaření, hlavně je to pro něj dobrý job dělat chytrého v TV, ale není jediný, kdo umí vařit, holt jiní nemají to štěstí dostat se před kameru.
Alva - to jste řekla ještě kultivovaně ono "vypasený" chápu pár kilo navíc, ale takto vyžraný morbidně tlustý chlap aby radil ke stravování je doslova komické
Nikdy jsem jej neměla ráda, což je můj názor, vypasený pán, neslaný nemastný, nedalo se na něj dívat, nicméně ať je rád, že firmu někdo převezme a kdo tady píše, že mladým stačí hamburger je také mimo, příspěvek ze zoufalství.
Proslýchá se, že v cizině kradl kolegům recepty a nakonec ho vyhodili dělá ze sebe šéfa, ať člověk přepne kamkoliv, všude narazí na jeho ksicht. Prý nikomu už nebude zadarmo radit jak předělat restauraci, protože on je kapitalista. u nás takhle zmršil jednu prima hospůdku a potom měli snad čtvrtinovou návštěvnost. Nesnášíme ho a vždycky rychle přepínáme ....