Strach Krainové o syny: Snad nepůjdou v maminčiných šlépějích… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strach Krainové o syny: Snad nepůjdou v maminčiných šlépějích…

Simona Krainová se vyjádřila ke studiu svých dětí.
Simona Krainová se vyjádřila ke studiu svých dětí. (instagram)

Prázdniny jsou v plném proudu a pro rodiny s dětmi bývají dovolené u moře tím největším zážitkem tohoto období. Synové topmodelky Simony Krainové (49) ale na největší školní pauzu čekat nemusí. Cestovat jsou zvyklí již od útlého věku. Časté cesty do zahraničí však představují radost i starost…

„Od půl roku věku cestují. Jsou zvyklí na dlouhé lety. Vždycky, když si balíme věci, tak se ptají, jestli to bude dlouhý let, těší se na to, že si v letadle rozbalí knížky, hrají si hry,“ svěřila se webu Super.cz Simona Krainová. Pravidelné cestování má ovšem dopad na školní docházku, což někteří sledující na Instagramu topmodelce vyčítají. Zvládají se synové Max a Bruno učit i mimo školní lavice?

Simona Krainová: Jestli chcete žít v tuně sádla, tak si v něm žijte

Video se připravuje ...

„Když jsme byli s klukama v Dominikánské republice šest týdnů, tak jsme tam měli paní učitelku. Děti dostaly ze školy plán, individuálně se učily a dokonce navštěvovaly místní školu kvůli jazykům,“ vysvětlila všem pochybujícím Simona Krainová. „Kluci prospívají velmi dobře. Na škole, kam chodí, jsou zvyklí, že děti často cestují. Nejsme jedinou rodinou, která často cestuje. Vždy nám sestaví plán a my můžeme odjet,“ upřesnila.

Slavné české modelky, které dobyly svět 

Video se připravuje ...

Někteří příznivci i odpůrci Simoně vyčítají, že vzdělání synů pro ni není prioritou. Jako argument využívají fakt, že sama modelka má dokončené pouze základní vzdělání. „Samozřejmě školu nezanedbáváme, do školy chodí. To je jen na mou obranu, protože jsem dostala pár facek od některých ’přejících’ lidí, aby kluci neskončili se základní školou jako maminka. Snad nepůjdou v maminčiných šlépějích,“ doufá s nadsázkou Simona Krainová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.