Krainová se odhodlala ke změně: UTĚK Z BYTU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krainová se odhodlala ke změně: UTĚK Z BYTU!

Simona Krainová se musela zabalit do pěti kufrů, se kterými odjeli do Dominikánské republiky.
Simona Krainová se musela zabalit do pěti kufrů, se kterými odjeli do Dominikánské republiky. (Foto Instagram.com)

Před náročnou rekonstrukcí střešního bytu a blížící se padesátkou utekla Simona Krainová (49) do Karibiku. S manželem Karlem Vágnerem (46) si tam před časem pořídili apartmán.

Simona na sociální síti barvitě popsala, jak se jim podařilo byt za 12 let zdevastovat. „Byt byl naprosto nádherný, ale jak se narodili kluci, explodovala doslova bomba! Maxík ťapal ručičkama od jídla při rytmech Teletubbies po stěnách.

Simona Krainová má jasno o oslavě 50! Mejdan v Karibiku a tajný dárek

Video se připravuje ...

Bruno ho úspěšně následoval a postupem času do brazilské třešně na podlaze, nejen těmi oranžovými tatrovkami, kreslili nepravidelné a trvalé obrázky. Časem, jak se naše rodina rozrůstá, se k nim přidaly dvě parťačky Angela a A isha. Když to shrnu, tak se nám podařilo byt zdevastovat a po 12 letech jsme konečně ready na kompletní rekonstrukci,“ svěřila se Krainová.

Několik týdnů byt vyklízeli, přece jenom za ty roky nashromáždili strašně moc věcí a do pár kufrů sbalili jen to nejnutnější. „Náš domov se momentálně nachází v těchto pěti kufrech. Zbytek je ve stovkách krabic rozmístěných po celé Praze. Nejvíc pro mě je zjištění, že mraky těch věcí vůbec nepotřebuji,“ přiznala modelka.

Krainová si otevřela krám: Splnil se mi tím sen!

Video se připravuje ...

Rodinka se i s čivavami přesunula do Dominikánské republiky, kde vlastní nemovitost. Tady Simona oslaví i své padesátiny. Do Česka by se měli vrátit v dubnu, kdy by jejich byt měl být kompletně zrekonstruovaný.



Přečtěte si
mika
11. 4. 2023 • 15:00

bože můj, to je trapka. to je vidět jakou výchovu dětem dává..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.