Bizáry Krainové gradují: Po pojídání bobků přichází další bomba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bizáry Krainové gradují: Po pojídání bobků přichází další bomba

Simona si zahrává
Simona si zahrává (facebook)

Simona Krainová (49) zcela propadla kouzlu 5000 let starému učení z Kerraly. Ájurvédou je posedlá nejen ona sama, ale i její manžel Karel Vágner. Odborníci ale bijí na poplach! Její očistné rituály jsou zdraví nebezpečné!

Je to sotva pár dnů, co se Krainová na Instagramu pochlubila, že pojídá "kozí bobky" před spaním a už přišla s další bombou. Během svého detoxu totiž hladoví a popíjí přepuštěné máslo.

Krainová popíjí ghí

Sestry Krainovy poprvé spolu. Focení pro časopis Dieta

Video se připravuje ...

„Dávky másla ghí se s blížícím se termínem panchakarmy zvyšují a naše odhodlání to do sebe dostat se zmenšuje. Ale dáme to, protože to stojí za to,” podělila se o komentář se svými sledujícími pod video, které zachycuje celý proces. 

„Já když jsem byla na ájurvédském pobytu, tak mi to teplé ghí máslo velmi chutnalo. Paradoxně však, doktor v Indii mi to předepsal jako terapii na vysoký cholesterol, takže jsem to pila i po návratu na Slovensko. Po kontrolním vyšetření na cholesterol jsem ho měla tak vysoký, že mě moje doktorka ihned ubezpečila, že to nebyla správná cesta. Prý když mi vzali krev, tak jsem měla prstenec tuku ve zkumavce,” varovala Simonu jedna z fanynek. I přes jasný důkaz o zdravotním riziku a zprávách o nevolnosti, kterými má modelka údajně trpět, se však rozhodla očistu dokončit.

Simona Krainová: Na zimu zmizíme do tepla, nechceme platit za plyn

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kykys
15. 10. 2022 • 17:07

Tady fakt začalo plati:" Krása pomíjí a blbost je věčná "!! Už zase na sebe musí trapně upozorňovat, ach jo, ko ko ko...🤪

Marta Kubíková
14. 10. 2022 • 12:58

Nezlobte se, ale začíná vypadat hodně uměle a to už začíná být mírně řečeno odpudivě.

Marta Kubíková
14. 10. 2022 • 12:54

Nechci vás napadat. Ale, na to, že ona o sebe pečuje velice, převelice, tak na té fotce vypadá hrozně. I dítě musí poznat, že ten ksicht je nabušený výplněmi a botoxem a zrovna ona vypadá jak zombie.
Není to přirozené, ba přímo odpudivé.
Ano, pečovat by měla o sebe každá žena, ale tak nějak s rozumem a citem.

Uživatel_5522193
14. 10. 2022 • 11:05

Prosím než mě někdo napadne
V dnešní době je normální na dobrou,"pracovat "už velmi brzy. To že pak dámy vypadají jako zombie si asi neuvědomují. U většiny je to moc peněz nebo nuda a možná i trochu nedostatku inteligence . Nemyslím školní ale tě co nám dal někdo do vínku. Někdy jsou to rodiče 😅

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.