Potupa Krainové: Koňská hlava podobná Otíkovi z Vesničky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Potupa Krainové: Koňská hlava podobná Otíkovi z Vesničky

Simona Krainová s nenávistnými komentáři nesouhlasí.
Simona Krainová s nenávistnými komentáři nesouhlasí. (Instagram)

Být veřejně známá osobnost neznamená mít jen zástupy obdivovatelů a sbírat pochvalné komentáře, ale i drsnou kritiku od hejtrů, kteří obvykle na celebritách nenechají nit suchou. Simona Krainová se dokonce rozhodla, že hejt  měsíce bude veřejně vyhlašovat na sociálních sítích a tento dubnový "fanoušek" rozhodně nemá konkurenci. 

Bez skrupulí se totiž pustil nejen do jejího vzhledu, ale i její rodiny a když už neměl co pošpinit, pozurážel i její nové bydlení. 

Simona Krainová a sestra Yvona: Společná a pěkně žhavá kampaň!

Video se připravuje ...

„Vše vypadá jako z katalogu předchozích deseti let. Sedačka u telky se brzy omrzí vzhledem k absenci vyššího podhlavníku. Výhledy z okna na obydlí lůzy také přestane bavit, zejména, když lůza bude čumět dalekohledy do bytu bývalé krásky,“ píše například ve svém obsáhlém vyjádření hejtr. „Kuchyň je vytvářena pro příležitostné pokusy o vaření a obecně módní bílá barva měla své logické opodstatnění v nemocnicích. Chybí pastelové barvy, meruňka, vanilka atd. Pokoje dětí jsou spíše pro neurotiky, ale nikoli pro harmonický rozvoj osobnosti. Důležité je sezení u krbu, které zejména v Praze působí směšně a trapně,“ sepsul novou podobu luxusního bydlení. 

Neváhal se zdržet komentáře ani na modelčin vzhled. „Jediné, co Krainovou nemusí zajímat, je úklid. Od toho bude mít nějakou exoticky hovořící uklízečku, aby nebyla svědkem denních blábolů stále víc frustrovaného opičáka s neklamným procesem stárnutí. A jednoho dne ani opičákovi nepomohou kosmetické zákroky a její koňská hlava začne být stále víc podobná Otíkovi z Vesničky,“ píše také vítěz ve svém komentáři. 

Krainovou ale kritika nechává chladnou. Výplod svého „obdivovatele“ okomentovala jen slovy: „Je zarážejíci, jak si lidi mezi sebou dokážou předat tolik nenávisti a ještě na tom strávit tolik času.“

Krainová si otevřela krám: Splnil se mi tím sen!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Rubešová
5. 5. 2023 • 06:29

Nesmíří se s tím, že jako každý zestárla, a je to prostě vidět.
Má luxusní postavu, ale ruce, kolena a sebelepší úpravy obličeje roky neschovají.
Dokud bude mít své skalní
obdivovatele bude spokojená, tak jí neberte iluze.😊

Květoslava Velanova
4. 5. 2023 • 11:52

Pani Krajnové už odzvonilo. Nemůže se smířit se stárnutím.
Paní Helena Růžičková při pohledu do zrcadla řekla : neznám Tě, ale umyji Tě. Možná si to p.Krajnová zanedlouho bude říkat takè.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.