Podivná soutěž Simony Krainové: Podvod na fanoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Podivná soutěž Simony Krainové: Podvod na fanoušky!

Simona Krainová
Simona Krainová (Foto Aha! – instagram Simony Krainové)

Na svých sociálních sítích varovala bývalá top modelka a skoro padesátnice Simona Krainová (49) fanoušky před podvodným profilem, který se za ni vydával a nic netušící fanoušky lákal na podivné stránky.

Modelka si připravila soutěž na sociálních sítích, ale bohužel se do diskuze zapojil podvodník, který použil modelčino jméno a nic netušící soutěžící se pokusil zneužít. „Pozor!! Tohle je podvodný FB profil, který se vydává za můj! Nereagujte na to, prosím,“ varovala modelka před profilem se jménem Simona-krainova. Ten jedné ze soutěžících z falešného profilu napsal:„Gratuluji ti! Vybrali jsme vás náhodně a vy jste byli vybráni jako vítěz: pobyt v mých oblíbených lázních v Rajeckých Teplicích!“

Krainová si otevřela krám: Splnil se mi tím sen!

Video se připravuje ...

Vypadalo to jako z nepříliš dobrého překladače. Součástí „vyzvednutí výhry“ ovšem byla registrace na podivných stránkách. Simona proto varovala všechny své příznivce, aby si na podobné výzvy dali dobrý pozor a na nic neklikali. Možná proto nyní uveřejnila další ze svých sexy fotek. Nejspíš jako omluvu? „Voníš jako káva, vypadáš jako růže, cítíš se jako vlk, chutnáš jako hřích..žena..,“ napsala k fotce na které sedí nahá na křesle.

Simona Krainová: Těším se, až se vyspím! A Vánoce budou v rychlosti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5314089
17. 1. 2023 • 17:01

Tahle čuzna neumí stárnout. Je jen otázkou času, kdy bude vypadat jako ty co to rovněž nedokázaly. Třeba Donatellova Versace 😟

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.