Hvězdy pláčou, přišly o módního guru: Jan Pokorný (†39) spáchal sebevraždu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězdy pláčou, přišly o módního guru: Jan Pokorný (†39) spáchal sebevraždu

Jan Pokorný a Renata Langmannová
Jan Pokorný a Renata Langmannová (profimedia.cz)

Ani ne rok před svými čtyřicátými narozeninami odešel do módního nebe Jan Pokorný, přední stylista řady českých hvězd. Okolnosti, které jej vedly k rozhodnutí ukončit svůj život, zatím nejsou přesně objasněny, je ale možné, že jej k tragédii dohnala nešťastná láska.

„Včera po 20. hodině jsme vyjížděli k nálezu mrtvého těla ve vnitrobloku v ulici U Rajské zahrady. Muž narozený v roce 1983 utrpěl zranění neslučitelná se životem. Případ je prověřován jako sebevražda, byla nařízena zdravotní pitva,“ uvedl Policejní mluvčí Jan Rybanský. 

Stylista Jan Pokorný přesně ví, co by měl mít každý muž ve svém šatníku.

Video se připravuje ...

Jan Pokorný, který ukončil svůj život skokem z okna, patřil k nejvýraznějším českým stylistům, oblékal například modelku Simonu Krainovou (49), Jitku Schneiderovou nebo Petru Svobodu.

Byl pověstný svým neotřelým, osobitým a extravagantním stylem, za který byl milován i kritizován. V posledních dnech nic nenasvědčovalo tomu, že by se schylovalo k tragédii, ještě před dvěma dny postoval na sociálních sítích snímky z focení umělce Ronyho Plesla, objevil se také na akci jednoho z nejvýznamnějších módních domů. 

Podle zjištění Blesku ale mohla hrát roli i nešťastná láska. Pokorný totiž krátce před tragédií sdílel píseň od Céline Dion For The Lover That I Lost, tedy Pro milence, kterého jsem ztratil.

Simona Krainová: Na zimu zmizíme do tepla, nechceme platit za plyn

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.