Zvrat ve sporu krásek: Proč Rolins padla Krainové kolem krku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zvrat ve sporu krásek: Proč Rolins padla Krainové kolem krku

Dara ani Simona se ke společnému setkání předtím neměly.
Dara ani Simona se ke společnému setkání předtím neměly. (Pavel Machan)

Nedaly bez sebe ani ránu, tam, kde byla Dara, byla zákonitě i Simona a naopak. A tak, jak je jeden chlap spojil v nerozlučnou dvojku, druhý mezi nimi vykopal hlubokou propast. Urovnal letitý spor čas?

 

V hlubokých devadesátkách se seznámily přes tehdejšího playboye Sagvana Tofiho, který měl chodit s oběma kráskami najednou. Když se to provalilo, rázem neměl ani jednu, Rolins (49) a Krainová (49) ale vytvořily nezlomné duo. Stojaté vody rozvířil až Bořek Slezáček(55), 1. manžel Krainové. S tím si totiž Dara nikdy nesedla, a tak pro přítelkyně na život a na smrt nastala doba odloučení. 

Simona Krainová: Na zimu zmizíme do tepla, nechceme platit za plyn

Video se připravuje ...

„Náš vztah je na bodu tady toho počasí v Jasné. Nesetkáváme se, nebavíme se... Ale nemáme spolu žádný problém. Není mezi námi zášť. Spíše to tak nějak vyšumělo,“ tvradila o vztahu v roce 2015 Krainová podle vyjádření pro Expres. Teď se ale podivuhodně hnuly ledy. Obě se totiž potkaly na jedné akci a to, co následovalo, si umí vysvětlit jen málokdo. Vlažné vztahy byly tatam a kdyby obě dámy nemusely zachovat dekórum, možná by se objímaly ještě doteď. „Nikdy tu bláznivou holku nepřestanu milovat. Je ve mně navždy nastěhovaná. Ta její neskutečná energie, charisma, smysl pro humor, talent na vše a to tělo – dělo! Já tedy nevím, jaký poločas to je, moje milá, ale fakt fuck the age. Miluju forever,“ napsala Krainová pod nejnovější fotku s Darou.

Simona Krainová: Jestli chcete žít v tuně sádla, tak si v něm žijte

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
7. 11. 2022 • 13:53

Simona super, Dara užší nos, divná pusa a podivné lícní kosti, není si podobná z mládí, ale kdo je... ale ona má plastiky, proč je dělají horší.... to nevím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.