Češka vyhrála Miss Supertalent of the World: OTEVÍRÁ SE JÍ CELÝ SVĚT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Češka vyhrála Miss Supertalent of the World: OTEVÍRÁ SE JÍ CELÝ SVĚT

Anna Marie Mařáková vyhrála v Paříži světovou soutěž Supertalent of the World.
Anna Marie Mařáková vyhrála v Paříži světovou soutěž Supertalent of the World. (Archiv Anny Marie Mařákové)

Jen minimum času měla na přípravu, přesto slaví vítězství. Anna Marie Mařáková (19) z Brna totiž zvítězila v Paříži v soutěži krásy Miss Supertalent of the World. Výhra jí otvírá cestu na světová mola.

„O postupu do finále jsem se dozvěděla teprve týden před soutěží, a to jsem ještě ve škole dodělávala zkoušky. Bylo to opravdu hektické,“ přiznala s úsměvem studentka brněnské Newton university. Nakonec to nehrálo žádnou roli. Pro finalistky bylo klíčové zaujmout módní návrháře z pařížského Fashion Weeku. Čím víc si jich vybralo pro své kolekce, tím častěji se objevily na molu a porotcům na očích. „Já měla to štěstí, že jsem předváděla všech pět možných kolekcí. To mi určitě pomohlo,“ je přesvědčená krásná Brňanka.

Anna Marie Mařáková z Brna vyhrála v Paříži mezinárodní soutěž krásy Miss Supertalent of the World.

Video se připravuje ...

Ve finále o vítěznou šerpu bojovalo 40 finalistek, které pořadatelé vybrali ze 193 přihlášených zemí. „Pořád to ještě nedokážu plně vstřebat. Teď žiji modelingem, školu ale určitě dodělám,“ slíbila.

Odměnou kontrakty

Vítězství v soutěži není přímo spojeno s žádnou finanční výhrou, ale zaručuje modelkám kontrakty na přední světové přehlídky a focení pro módní časopisy. „Hned po soutěži jsem podepsala kontrakt na Fashion Week do Milána a focení pro pařížský módní magazín Vogue,“ prozradila Anna Marie.

Anna Linnikovová (22) se chce stát Miss Universe.

Video se připravuje ...

Světová soutěž

Miss Supertalent of the World se koná od roku 2011. Porota hodnotí výhradně vzhled a přirozené vystupování finalistek. Anna Marie je třetí Češkou, která ji vyhrála. V roce 2015 zvítězila Natálie Stejskalová a v roce 2016 Paulina Pelyová. V roce 2019 byla ještě 1. Vicemiss Denisa Korešová. Češky jsou v historickém přehledu s třemi výhrami na druhém místě za Indií.

Baletka Národního divadla

Anna Marie donedávna působila v Národním divadle v Brně jako baletka. Diváci ji mohli vidět například v Labutím jezeru, Spící krasavici či Louskáčkovi. Nyní balet učí děti.



Přečtěte si
AHel
3. 3. 2023 • 09:37

Dost divoké, 19 let, studuje, v Brně je baletka a teď i vítězná Misska... tak nevím, co fláká, stihnout se vše nedá... a nebo je to robot. Mě se tedy nelíbí, já ty indické typy lidí nemusím a to ona tedy opravdu je. Nicméně gratuluji a ať se jí daří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.