Misska z děcáku Veronika Kašáková: Podruhé nevěstou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Misska z děcáku Veronika Kašáková: Podruhé nevěstou

Veronika podruhé ve svatebních šatech
Veronika podruhé ve svatebních šatech (Blesk: ROBERT KLEJCH / ara)

Jen dva měsíce po veselce vynesla Veronika Sovadina Kašáková (33) opět svatební šaty! Stalo se tak v rámci charitativní přehlídky Móda a hvězdy, která se konala v Mostě. „Ani jsem je původně nechtěla, ale nakonec jsem byla ráda, že mě v nich lidi poznávali a tleskali,“ řekla Aha! misska z děcáku.

Z charitavní přehlídky neodešla s prázdnou. Její nadační fond získal od organizátorky akce Petry Vyoralové přes 200 tisíc korun. Stejný díl dostal teplický Klokánek a také Dětský domov ve Vysoké Peci, kde Veronika vyrůstala i s bratrem Karlem Kašákem (33), který moderuje počasí na Nově.

Maminka roku 2022. Patronka Veronika Kašáková

Video se připravuje ...

Přehlídka svatebních šatů měla radostný i smutný závěr. Nevěsty házely z pódia bílé růže a děti z obdarovaných zařízení tančily za zpěvu »české Beyoncé«, Leony Gyöngyösiové (36). „Tyhle krásné děti z děcáku nemají rodinu a nikdo je nechce,“ ukázala pak na drobotinu před sebou Veronika a všechny přítomné tím dojala.

Veronika Kašáková na Moët party: Její šaty se šily večer před mejdanem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.