Jedovatý útok na Kašákovou: Dojemná reakce z nečekané strany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jedovatý útok na Kašákovou: Dojemná reakce z nečekané strany

Misska z děcáku Veronika Kašáková poprvé matkou! Má chlapečka s krásným jménem
Misska z děcáku Veronika Kašáková poprvé matkou! Má chlapečka s krásným jménem (instagram, archiv)

Modelka Veronika Kašáková (29) před pár dny oznámila, že její třítýdenní synek Matyáš trpí vážnou genetickou vadou. Vedle slov podpory a soucítění se však objevily i jízlivé a uštěpačné ortely.

„Je to několik týdnů, kdy se nám zhroutil celý náš svět. Obrovské štěstí z narození našeho zdravého chlapečka vystřídal největší strach. Hnusný, odporný strach. Strach o naše dítě. Ten telefonát z vinohradské nemocnice mi bude v uších znít navždy. Matyášek má vzácnou metabolickou vadu, nemoc zvanou fenylketonurie (PKU),“ napsala zlomená Veronika Kašáková na Instagramu a přišla studená sprcha!

„Pane jo, co by teprve dělala s mým synátorem, který má autismus a těžkou mentální retardaci, který mi za osm let ještě neřekl ‚mami‘. To by si to šla hodit?“ zasyčela jedna z pisatelek, načež druhá obratem dodala: „Jsou mnohem vážnější nemoci. Je to nepříjemné, ale ne život ohrožující. Někdo má zase bezlepkovou dietu. Chudák miminko, ale nerouhala bych se, opravdu jsou horší vady." 

Veronika Kašáková si zahrála ve videoklipu Nechtěná Sebastienů. Pocit, který prožívám

Video se připravuje ...

Krásná maminka se ale naštěstí dočkala i slov podpory z naprosto nečekané strany! „Nazdárek Maty. Posílám pusu a Luka se těší, až si spolu budete za pár let hrát a pak běhat za holkama,“ dojímá například herečka Veronika Arichteva a pozadu nezůstává ani její kolegyně Alice Bendová: „Verunko, je to úžasný, krásný chlapeček plný síly, zvládnete to! Držíme pěsti.“

Drsné nařčení Nývltové: Využívá pandemie! A konečné rozhodnutí Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.